Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis onthult gesprek tussen hem en John de Mol en dit was de uitkomst


Peter Gillis

Johan Derksen heeft zo zijn bedenkingen over de houding van media-magnaat John de Mol tegenover zijn kijkcijferkanon Peter Gillis. “Immers: als zijn zoon Johnny de Mol tijdens een onderzoek gewoon op zender mag blijven, dan mag de rest dat natuurlijk ook,” zei Johan.

Dit plot verdikt wanneer Jan Dijkgraaf de schrijver van de biografieën van de Meilandjes insinueert dat een explosief boek van Nicol Kremers de ondergang van Peter bij Talpa kan betekenen. “Wedden dat Talpa, Massa is Kassa half november van de buis haalt vanwege dat boek?,” speculeert hij.

Peter zelf schudt echter alle zorgen van zich af. Volgens hem heeft de grote man zelf John de Mol hem gerustgesteld: “Peter, hè, zolang als je niet veroordeeld bent gaan we gewoon lekker door,” citeert hij voor de camera’s van RTL Boulevard.

Maar hoe zit het dan met de druk die oploopt om Peter van de televisie te halen? Hij haalt zijn schouders op: “Alle kritiek… Ja, Petertje leest het allemaal niet dus ik vind het allemaal prima wat mensen allemaal schrijven.” Peter blijft standvastig, overtuigd van zijn eigen waarheid.

Toch achter deze façade van zekerheid lijkt Peter zijn hart vast te houden voor de onthullingen die Nicol’s boek zou kunnen brengen. Hij is zelfs naar de rechter gestapt om een voorproefje van de inhoud te bemachtigen. “Dat zie ik met vertrouwen tegemoet, dus eh, we hebben samen een vaststellingsovereenkomst, dus ehh… Maar laat ik er maar niet op vooruit lopen.”

Peter benadrukt het recht om het boek vóór publicatie in te zien een les die hem goed is bijgebleven. En met een vleugje juridische strijdvaardigheid besluit hij: “Nou, dat zegt mijn advocaat, maar ik krijg niks te zien dus dat gaan we via een kort geding proberen toch af te dwingen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Denkt hij nu echt dat hij dikke mik is met de Mol.
Bij de Mol gaat het alleen om kijkcijfers en geld.
Dus als hij veroordeeld word, kan hij wieberen van de tv.
Ben benieuwd wat er naar buiten komt over dat 🐽 varken.
En hij noemt zich zelf dikwijls Petertje, mijn broek zakt hier van af, als hij dat zegt.
Misselijke rotvent dat hij is.🤮

Dik wel Chrisje maar die mik❓❓❓het zijn er 2 die alleen maar in euro’s kunnen denken bah wat ‘n kerels😤

Is inderdaad zo Nellie.
Tot dat die blaaskaak, alles kwijt raakt, en failliet gaat.😉

Laten we hopen dat het snel gebeurd, want die vetzak op tv is verschrikkelijk en niet alleen hij, maar die hele familie.

Ik hoop zo dat de rechter zegt dat Nicol het boek niet eerst aan 🐽 “Petertje” hoeft te laten lezen en dat via dat boek naar buiten komt hoe hij Nicol heeft behandeld. Ik zal het boek niet kopen en ook echt niet lezen. Maar ik hoop dat dat boek het einde van die mafklapper op tv betekent. Dan mag de belastingdienst en andere instanties de boel afmaken. Als ze maar wel zorgen dat Peter dan niet snel naar het buitenland kan verhuizen om zijn straf te ontlopen.

Als Peter graag wil weten wat er in dat boek staat, dan moet hij dat boek kopen.