Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schaatster Suzanne Schulting laat enorme wond op haar rug zien na ongeluk


Suzanne Schulting

Schaatster Suzanne Schulting had een paar dagen geleden een onfortuinlijke val tijdens de training gemaakt waardoor de schaats van haar collega Xandra Velzeboer in haar rug belanden.

Collega’s op de ijsbaan hielden hun adem in toen Schulting met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. De doktoren kwamen gelukkig al snel met een zucht van verlichting: het schaatsmes had gelukkig geen spieren geraakt. Schulting zei er zelf het volgende over:

“Vanmiddag tijdens de ijstraining gevallen en kreeg met flinke pech een schaatsmes in mijn rug. Een snijwond van +- 15 CM is gehecht & gelukkig zijn er geen spieren geraakt! Onwijs geschrokken, maar naar omstandigheden ben ik oke.”

Gelukkig kon Schulting dus met een aantal hechtingen terugkeren naar haar thuisbasis. De schade was overigens niet gering zoals de onderstaande foto laat zien: een substantiële pleister bedekt de diepe snee van het incident.

Hieronder de foto:

schulting
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik zie niks alleen een pleister.

Nou Simon, ik heb het filmpje nu net gezien, best een flinke wond zeg.
Dat ze nu al weer traint geeft blijk van een enorm doorzettingsvermogen

Ze heeft inderdaad een flinke jaap op haar rug, ik had het filmpje ook gezien. Ze is echt een bikkel dat ze nu weer aan het trainen is.

Blij dit te horen nu, heb het echt niet gezien. Dat zal geen pretje zijn, brr.