Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis gênante afgang: Geen fans bij kookboeksigneersessie


gillis

Peter Gillis eens een kijkcijferkanon en publiekslieveling lijkt nu zijn glans te verliezen. De man die ooit miljoenen kijkers trok met zijn realiteitssoap ‘Massa is Kassa’, ziet nu een gestage daling in zijn populariteit. Ondanks de controverses die hem omringen van beschuldigingen van mishandeling tot vermeende criminele activiteiten blijft hij een vaste waarde voor John de Mol. Zijn show trekt nog steeds een respectabel 500 tot 600 duizend kijkers per aflevering, maar dit is een schim van de miljoen kijkers die hij eerder had.

Gillis’ onverzettelijkheid blijkt ook uit zijn recente avontuur: het lanceren van een kookboek. Maar waar zijn biografie hem destijds in de schijnwerpers zette met rijen fans die wachtten op een handtekening was de realiteit voor zijn kookboek ontnuchterend. Bij een signeersessie in Valkenswaard, ondanks voorbereidingen voor een grote opkomst met dranghekken en beveiliging bleef het opvallend stil. geen drukte en helemaal geen enthousiaste fans.

Deze teleurstellende opkomst roept de vraag op: hoe zal de toekomst eruit zien voor Peter Gillis? Blijven zijn fans hem trouw ondanks de controverses, of is dit het begin van een gestage afgang? Gillis eens een gouden gans voor Talpa en John de Mol lijkt nu de uitdaging te hebben om zijn imago en populariteit opnieuw te definiëren. Je kunt het kookboek van Peter overigens nu bestellen op Bol.com.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Geweldig, wie wil er nu een kookboek hebben van een ongelofelijk ongezond figuur, die niet eens zijn veters kan strikken. Laat staan koken, ja misschien een worstenbroodje opwarmen in de oven.

Dan ga je wel af zeg, dranghekken zetten, en er komt bijna niemand.
Hij is zo vol van zich zelf, dat heb je met narcisten.
En wat voor recepten staan er in.
Hoe je ☕ koffie moet zetten, of een 🥚 ei moet koken, of een worstenbroodje moet opwarmen .🫔
Hij kan helemaal niets, alleen zich zelf voor schut zetten.

Is die foto gemaakt met een camera van een deurbel of zo? Wat een slechte foto zeg.
Er kwam zelfs geen fotograaf om foto’s te maken, dus moest 🐽 Peter voor een camera van een deurbel gaan staan met zijn “geweldige” kookboek. Die hij kwam signeren voor een “massa” fans die niet kwamen opdagen. 🤣🤣🤣

Dat is echt een afgang 2.0.
Meneer met z’n dranghekken en dan helemaal niemand op komen dagen.