Het laatste showbizz nieuws

Maxime Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland showt haar dramatisch verbouwde kin


maxime-meiland

Diva Maxime Meiland heeft zich onlangs onderworpen aan een cosmetische ingreep om haar ‘vriend’, zoals ze haar onderkin noemde vaarwel te zeggen. De realityster die nooit een blad voor de mond neemt koos voor een vakkundige arts om dit onderdeel van haar lichaam te laten aanpakken.

Eerder experimenteerde Maxime al met fillers in haar kin en kaaklijn om haar profiel te perfectioneren. “Mijn kin stond altijd iets naar achteren, en dat viel me steeds meer op, zeker als ik wat bijkwam,” gaf ze eerlijk toe. “Dus, waarom niet wat fillers proberen?”

Deze houding heeft ze al op jonge leeftijd aangenomen. Op haar negentiende onderging ze namelijk al een neuscorrectie. “Ik zat echt in over mijn neus. Het werd een constante bron van onzekerheid,” verklaarde Maxime. “Op een gegeven moment besloot ik: genoeg is genoeg, tijd voor actie.”

Nu heeft Maxime dus ook besloten om afscheid te nemen van haar onderkin. Ze deelde foto’s van het proces op Instagram, inclusief het verband om haar hoofd. Een week later toen het verband eraf ging, deelde ze trots het resultaat. “Ik ben er zo blij mee het resultaat is echt fantastisch,” straalt ze op de foto’s.

Hieronder het resultaat:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Inderdaad drama, wat een aanstelster, maar goed dat wisten we al.

Ze weet dat ze met drama aandacht krijgt. Dat heeft ze geleerd van haar vader.
Ben benieuwd wat het volgende is wat ze aan zichzelf laat verbouwen.

Eerlijk gezegd zie ik weinig tot geen verschil. Maar zolang ze er blij mee is, is het prima toch. In je hoofd is zoiets heel groot, wat niet zo is maar voor jou wel.