Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

Rachel Hazes plant om te cashen met onuitgebrachte nummers van André Hazes


Rachel-Hazes

In de showbizzwereld is het een veelbesproken onderwerp: het uitbrengen van ongepubliceerd werk van overleden artiesten. Dit gebeurt vaak tegen de wil van de artiest zelf en meestal gedreven door financiële motieven van de nabestaanden. Nu lijkt ook Rachel Hazes deze controversiële weg in te slaan met het repertoire van haar overleden man André Hazes.

In een interview met het weekblad Weekend doet Rachel een opvallende uitspraak als het gaat om de potentiële release van nooit uitgebracht materiaal van André. Op de vraag of er postuum nieuw werk van André Hazes zou kunnen verschijnen, antwoordt ze met een veelzeggende opmerking: “Ik sluit niks uit, laat ik het zo zagen.” Deze uitspraak voedt de speculatie dat Rachel van plan is om te profiteren van André’s nalatenschap vooral nu de erfeniszaak eraan komt.

Verrassend genoeg lijkt Rachel minder betrokken bij de carrière van haar zoon, André Hazes jr., die actief is in de muziekwereld. In haar huiselijke leven kiest ze voor stilte om zich te concentreren op haar werk en in de auto luistert ze meestal naar de radio. Ze onthult dat ze vooral luistert naar de muziek van haar overleden man vooral tijdens het schoonmaken in het weekend vanwege de emotionele waarde en nostalgie die deze nummers voor haar hebben.

Rachel’s opmerking over het bezitten van veel ongepubliceerd materiaal van André, waaronder ruw materiaal en achter-de-schermen opnames doet vermoeden dat fans van André Hazes in de toekomst mogelijk moeten betalen voor deze exclusieve content. Dit roept vragen op over de ethiek van het uitbrengen van werk dat de artiest zelf mogelijk nooit bedoeld had voor publicatie, maar we weten dat Rachel al jaren de erfenis van André uitbuit.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Oei oei heeft madam kroketta geldgebrek? Het lijkt er wel op😂

Ik denk het ook Nellie, ze heeft nooit genoeg.
En de uitdrukking ,dat als ze aan het werk is, geen muziek op zet van die kleuter.
Welk werk, ze heeft nog nooit een slag gewerkt.😅🤣😂

Ze zal wel zingen…..het zijn zotte die werkuuuuu 🤣🤣🤣

Nee, ze zet als ze in het weekend aan het poetsen is thuis muziek van senior aan, ‘vanwege de emotionele waarde en nostalgie deze nummers voor haar hebben.’ Ze zegt dat ze ‘minder betrokken is bij de carrière van haar zoon’.
En ze “werkt” het liefst in stilte. Ik vraag me net als jullie af welk werk ze bedoeld. Want ze kan alleen maar rechtzaken voeren.

Wat denk je dat die advocaten kosten voor al die rechtzaken die ze voert? Dan snap ik dat ze geldgebrek heeft.
En maar weer senior nog verder uitmelken. Ik hoop eigenlijk dat de fans van senior niet gaan betalen voor die nummers. En wie zegt dat ze echt van senior zijn? Tegenwoordig kan kunstmatige intelligentie ook liedjes maken die klinken alsof ze door een overleden artiest gemaakt zijn. Ik vind Kroket daar gehaaid genoeg voor om dat in te zetten om maar te kunnen cashen.

Ben benieuwd welke covers sr. dan niet gezongen zou hebben.
Want “zijn werk” bestond al uit gejat werk en covers.

Wat een vies gemeen achterbaks mormel is het toch.

Smerig en vals geldmonster🤮

De reacties hier zijn allemaal erg zuur. Gelijk hebben ze misschien wel maar wie zegt nou ‘Nee, bedankt’ tegen onuitgebrachte nummers van Andre Hazes. Mick Harren heeft er zojuist 4 gekregen van Joop Hazes en ‘Goudgele Rakker’ is me toch wel een pareltje hoor. Spijtig dat Mick maar 9 seconden van het origineel laat horen. Klinkt bulten beter dan wat hij zelf uitgebracht heeft.

Zie het zo. Zij brengt het uit, verdiend er een bult geld mee maar wij, de luisteraars, zijn toch weer wat prachtige nummers rijker. Ik zie de ernst er niet van in. Laat haar maar lekker cashen, dan kunnen wij genieten.