Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

André Hazes walgt van Monique haar gezichtshaar: Noodbehandeling door vreemde therapeute


Monique-Westenberg

Het roddelcircuit gonst weer eens rond over André Hazes en Monique Westenberg en dit keer gaat het niet over hun roerige liefdesleven, maar over iets heel anders: Monique’s gezichtsbeharing. André bekend om zijn recht-voor-z’n-raap uitspraken, heeft blijkbaar geklaagd over het gevoel dat hij een ruwharige teckel zoent in plaats van zijn geliefde. Maar geen zorgen, er is een oplossing in zicht.

Therapeute Carientje beter bekend als voetreflexologe, maar blijkbaar ook een whizzkid met de pincet is opgeroepen voor een spoedklus bij Monique thuis. Op Instagram circuleert een filmpje waarin Carientje gewapend met twee touwtjes de taak op zich neemt om de ‘probleemgebieden’ aan te pakken. Eerst verwent ze Monique met een voetmassage die niet alleen ontspannend werkt maar ook Monique’s lichamelijke balans herstelt iets waar ze behoefte aan had na een recente medische ingreep.

Het hoogtepunt van Carientje’s bezoek is echter het moment waarop ze zich stort op het ‘uitdunnen van de vacht’, zoals sommigen het noemen. Behendig en met vaste hand werkt ze aan Monique’s kin tot groot genoegen van André die naar verluidt uitkijkt naar het moment waarop hij weer zijn zijdezachte partner kan kussen. Het lijkt erop dat de Hazes-residentie weer wat gemoedsrust tegemoet gaat althans wat de gezichtsbeharing betreft.

De kleine Dré die ook de magische handen van Carientje mocht ervaren, is eveneens in de wolken. Zijn moeder deelde enthousiast hoe de behandelingen hem hebben geholpen om weer balans te vinden, ja het moet niet gekker worden hoor.

Bekijk hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wij walgen al zolang van dat drammerige jochie, wat niets privé kan houden, maar alles op straat moet gooien, lullen kan hij maar zingen is een ander verhaal.

<< “Zijn moeder deelde enthousiast hoe de behandelingen hem hebben geholpen om weer balans te vinden, ja het moet niet gekker worden hoor.”>>

Bedenk wel dat voetreflexmassage geen onzin is.
Alle meridianen van je lichaam komen uit in de voetzolen.
Een voetreflextherapeut(e) kan aan de meridiaan voelen of er een “probleem” is bij een bepaald orgaan.

Dus, Loes, probeer het eens. Je zal er geen spijt van krijgen.
Mijn vrouw en ik hadden spijt dat we niet eerder waren gegaan.
Toen ze constateerde dat het goed mis was met haar longen waren we te laat en kon ik ze 3 weken later uiteindelijk wegbrengen.
Ditzelfde geld voor (5000 jaar oude) Chinese accupunctuur en Japanse acupressuur (Shiatsu)

Heel erg voor je vrouw en jou Kees.
Begrijp het helemaal dat je spijt daar van hebt, heb zelf copd, dus ik weet wat je bedoelt.
Ik wens je veel sterkte toe.🍀

😘

Kees en alweer heb je voor 100% gelijk.
Ik denk dat die Monique echt niet weet hoe diep een echte voetreflexmassage doordringt in je lichaam want dan zou ze een ‘thuissloofje’ echt niet op los laten op haar zoontje.
Zelf heb ik ongeveer 3 keer per jaar een voetreflex behandeling ivm infecties door een kapot immuunsysteem en het helpt echt super goed . Deze behandelingen worden wel door een erkend therapeut gedaan in haar praktijk en niet aan huis. Soms ga ik erheen voor een voet behandeling met warme stenen dat is echt geweldig 🤩 en gewoon een beetje luxe😊

Heel erg voor je vrouw 🌸 sterkte gewenst

Dat heb ik nogal eens vaak hé, gelijk,
Nellie ?
Dank voor het medeleven.
Is en blijft een bizarre ervaring.

Laatst bewerkt op 9 maanden geleden door Kees Muizehuig

Heel erg voor je vrouw Kees, maar je hebt inderdaad vaak gelijk, hoe triest het ook is.

Jij reageert niet zo vaak als de dames hier. Maar als je reageert, heb je meestal wel gelijk, niet altijd. 😉

Laatst bewerkt op 9 maanden geleden door Yvon

Allereerst ik vind het heel erg van jou vrouw Kees. Maar je hebt wel gelijk wat die voetreflexmassage betreft. Ik heb ooit zo’n behandeling gehad. Ik had toen regelmatig last van Migraine en de avond dat die dame kwam had ik een opkomende aanval. Zij begint. En ik voel de migraine zo helemaal wegzakken. En sindsdien heb ik echt veel minder last van migraine. De laatste aanval is alweer van jaren geleden.
Ik wil jou verder heel veel sterkte wensen.

Mocht zo’n behandeling in individuele gevallen – door zelfsuggestie – enig resultaat opleveren, is dat best mogelijk, maar voor deze therapie is nooit enig wetenschappelijk bewijs geleverd.

Voortdurend bezig zijn het leefwereldje van een kind van 7 te verstoren en vervolgens de hulp van één of ander vaag medium in te roepen om de veroorzaakte schade te herstellen, is toch wel erg bedenkelijk

Deels 50/50 heb je gelijk.
Het leven van dat 7 jarige jochie wordt inderdaad compleet verstoord.
Maar een voetreflextherapeut(e) is geen medium.
Dat is heel wat anders.
En al zou het een medium zijn, waarom is ze dan vaag ?
Ken jij ze ? Ik in ieder geval niet.

Kees, misschien is het woord medium wat ongelukkig gekozen, maar ik ga er van uit, dat een Therapeute (iemand met veelal een universitaire opleiding) niet eerst met een touwtje de haren van je gezicht verwijdert en vervolgens ook maar even een voetmassage aan een moeder en kind geeft om een zg. balansverstoring te verhelpen. Misschien is het woord kwakzalver in deze meer op z’n plaats. En met vaag bedoelde ik dat ongrijpbare, dat zweverige.