Het laatste showbizz nieuws

Maxime Meiland, Shownieuws

Bizarre Beelden: Maxime Meiland maakt enorme blunder


Maxime-meiland

Het was weer een typisch gevalletje ‘meid, waar ben je mee bezig?’ bij Maxime Meiland. Onze realityster was onlangs met haar man Leroy en hun dochters in een kinderspeelparadijs. En of het nu kwam door een teveel aan suikerhoudende aanmaaklimonade of gewoon een moment van verstrooidheid, maar Maxime begon zomaar een compleet vreemde man en zijn kind te filmen.

In zo’n druk speelpaleis waar het krioelt van de spelende kinderen en hun toekijkende ouders is het natuurlijk makkelijk om even het overzicht te verliezen. Zo verging het ook Maxime. Aan de voet van een glijbaan stond ze klaar smartphone in de hand om manlief Leroy en hun kleine Vivé vast te leggen in een schattig glijmoment.

Maar wat bleek? In plaats van haar eigen gezin gleed er een totaal onbekende vader met zijn kroost de buis uit recht in Maxime’s camerabeeld. Nu gebeurt zoiets vaker, maar Maxime in al haar wijsheid besloot het filmpje niet direct te wissen. Nee, ze plaatste het op haar Instagram voor al haar volgers om te zien. Het resultaat? Een reeks ongemakkelijke beelden waarin Maxime zichtbaar verrast wordt door de onverwachte gasten in haar video. De reacties op social media waren zoals verwacht: een mix van hilariteit en verbazing over de kleine blunder van Meiland. Wellicht een les voor de volgende keer: dubbelchecken voor je deelt, Maxime!

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze zal Bernard zijn bril terug hebben gegeven 😂🤓

Dat krijg je als je kerel steeds 2 weken van huis is om te werken, dan herken je je eigen man op een gegeven moment niet meer.