Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Drama: Prinses Beatrix aangevallen door haar eigen papegaai


beatrix

Prinses Beatrix heeft tijdens haar recente trip naar het zonovergoten Aruba een bijzonder verhaal gedeeld met een groepje lokale natuurliefhebbers. Ze bracht een bezoek aan het Parke Nacional Arikok, een groene oase waar ze haar hart kon ophalen bij de kleurrijke papegaaien.

Beatrix die bekend staat om haar liefde voor flora en fauna, sprak vol enthousiasme over haar fascinatie voor deze exotische vogels. “Ik ben dol op papegaaien,” verklaarde ze met een glimlach, terwijl ze dichterbij de kooien met de veelkleurige vogels kwam. De prinses leek geenszins geïntimideerd door de grote snavels van de papegaaien en vroeg nieuwsgierig naar hun voedingsgewoontes.

Een bijzonder moment kwam toen Beatrix de verzorgers vroeg of de papegaaien wel eens naar mensen happen. Ze deelde een persoonlijke anekdote over haar eigen papegaai die blijkbaar niet schroomt om te bijten als ze niet voorzichtig genoeg is met haar vingers. “Ik wil het niet nog een keer meemaken,” zei Beatrix. Bea is dus een keer aangevallen en in haar vinger gebeten door haar papegaai.

De prinses verklapte ook dat haar papegaai enige verbale vaardigheden heeft. “Hij kan bepaalde woorden zeggen en zelfs deuntjes fluiten,” vertelde ze trots. Tijdens haar bezoek leerde Beatrix dat papegaaien een intelligentieniveau hebben dat vergelijkbaar is met dat van een 4-jarig kind, een feit dat haar zichtbaar interesseerde.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Drama? 😯
Ik ben wel eens door mijn kat gebeten, zachtjes dan. 😉

Ik ben ooit 2x door mijn hond gebeten. En ook nog eens 2x in dezelfde vinger. 😅
En bij mijn huidige hond moet ik van haar pootjes afblijven, anders bijt ze me in mijn vingers, of been als ze onder mijn dekentje ligt en ik mijn benen eronder wil doen en raak haar per ongeluk aan.
En ik leef nog steeds. De eerste hond is er helaas niet meer, die is op een natuurlijke manier overleden. En de tweede van de pootjes, die ligt lekker naast me op de bank samen met mij onder een dekentje.

Perfect, papagaai voelt aan dat ze een koude kille heks is & valt aan.
Goed aangevoeld.💞🐦

Jemig en dit is nieuws?????