Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eva Jinek doodsbang voor straatbende in Abcoude die Douwe Bob aanviel


Eva-Jinek

In het anders zo rustige Abcoude is het de afgelopen dagen onrustig geweest door een gewelddadig incident waarbij zanger Douwe Bob betrokken was. Dit incident, dat zich afspeelde in de buurt van de woning van bekende televisiepresentatrice Eva Jinek heeft voor flink wat opschudding gezorgd in het dorp. De zanger bekend om zijn muzikale talenten bleek betrokken bij een handgemeen met een groep jongens. Het voorval was vastgelegd op video en verspreide zich snel op social media. In het filmpje is Douwe te zien in een confrontatie met een groepje jongens voor de Albert Heijn die uitmondde in een vechtpartij.

Deze groep jongens die volgens bronnen in Abcoude bekendstaan als een soort ‘straatbende’ baart de inwoners zorgen. RTL Boulevard-verslaggever Rob Goossens meldt dat de dorpsbewoners angstig zijn om zich uit te spreken over deze jongeren. Sommige inwoners vrezen zelfs voor represailles als ze hun mening geven. “Er waren mensen die vandaag aan onze eigen Aran eigenlijk niet wilden vertellen wat ze van die jongens vinden”, verklaart Goossens. “Ze dachten: dan komen die jongens bij ons iets vervelends door de brievenbus gooien. Dat zegt wel wat over deze figuren.”

Ondertussen heeft Douwe Bob na het incident, aangekondigd dat hij zich terugtrekt uit de publiciteit om te werken aan zijn alcoholprobleem. Op Instagram deelde hij zijn besluit om zich te laten behandelen. “Ik heb een serieus alcoholprobleem waarvoor ik me nu ga laten behandelen”, schreef hij. “Deze verslaving maakt alles kapot en bezorgt mijn omgeving te veel problemen. Ik ben er een tijdje tussenuit, als alles goed gaat sta ik er volgend jaar weer.”

De situatie in Abcoude blijft gespannen na dit incident en de inwoners hopen dat de rust snel zal terugkeren. Ondertussen wacht men af hoe de situatie zich verder zal ontwikkelen zowel met betrekking tot de groep jongens als de toekomst van Douwe Bob na zijn behandeling.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik keurde niet goed wat Douwe Bob daar gedaan heeft, met zijn korte lontjes.
Nu ik hoor dat de mensen daar bang zijn voor dat straat tuig van de richel , vind ik het net goed dat ze Douwe troffen.
Alleen jammer dat hij een bos bloemen en zijn excuus aanbood.
Het is toch niet normaal meer dat mensen bang zijn in hun eigen wijk.
Ik wens die bewoners veel sterkte toe.

Diep treurig dat je voor zulke snotkwalllen schrik moet hebben.
Daar zijn de boa’s toch voor om in te grijpen in zulke situaties?

Pak dat tuig dan eens aan, snap niet dat politie niks doet.
Die asoos terroristen de hele buurt.

Zou zomaar kunnen zijn dat de politie ook bang is voor die snotapen. En dat ze daarom niets doen.