Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

Roxeanne Hazes verraadt haar moeder en gooit familiegeheimen op straat


Roxeanne-Rachel

In de nieuwste aflevering van ‘Boerderij van Dorst’ opent Roxeanne Hazes haar hart over de turbulente relatie met haar moeder Rachel en de schaduw die haar beroemde vader André Hazes over haar jeugd wierp. De spanningen liepen zo hoog op dat Roxeanne begin dit jaar zelfs haar moeder voor de rechter sleepte vanwege de erfenis van André. “Het is complex om je moeder tegenover je te hebben in de rechtbank,” vertelt Roxeanne openhartig. “Er is te veel gebeurd, ik zie de relatie met haar niet meer herstellen.”

Roxeanne’s keuze voor de breuk met haar moeder werd versterkt toen zij zelf moeder werd. Ze wilde haar eigen kind behoeden voor de pijn en onzekerheid die zij ervaarde. In het gesprek met Raven van Dorst deelt Roxeanne ook onthullende details over haar jeugd. Ze spreekt over de angst en onveiligheid die ze voelde door het excessieve drankgebruik van haar vader. “Als kind sliep ik altijd met één oog open, bang voor de woede-uitbarstingen van mijn vader als hij gedronken had.”

Daarnaast onthult Roxeanne hoe de constante afwezigheid van haar vader haar heeft getekend. Ze werd vaak ondergebracht bij verschillende gezinnen wanneer haar vader moest optreden wat leidde tot verwarrende en soms ongemakkelijke situaties zoals bij een gezin waar naaktlopen de norm was.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoezo verraad haar moeder, die kroket heeft hun hele leven niet anders gedaan en nog steeds. Hoe kun je in vredesnaam zo iemand verraden?

Rachel zal tijdens de opvoeding van haar kinderen best wat fouten hebben gemaakt, maar wat deze Roxeanne – die zichzelf zo’n goede moeder vindt – met haar eigen moeder doet is meer dan schandalig.. Regelmatig publiekelijk haar ouders door het slijk halen en haar zoontje beletten contact met zijn Oma te hebben, daar bestaat geen goed woord voor. Dit vindt zij haar manier van een kind opvoeden!!! Dat je bepaalde zaken met je therapeut bespreekt, is begrijpelijk maar zulke privé zaken hang je nóóit aan de grote klok. Dit vrouwtje is gespeend van alle respect en zelfrespect.

ibrahim alias gecremeerde kroket..

Je bent toch redelijk verknipt als je denkt dat ik Rachel of een aanhanger van haar ben. Ik ben gewoon Ibrahim en heb zo over één en ander ook mijn mening.
Overigens echt stoer van jou om haar – lekker anoniem want ik wil geen problemen – uit te maken voor gecremeerde kroket, terwijl je weet dat de rechter hierover een uitspraak heeft gedaan.

Man, je kwijlt op alles wat met Hazes te maken heeft. 😜😆🥴 Sowieso op je psycho labiele jaloerse bff SARAH. Het Hazes-exje van een blauwe maandag. Die desperado die maar blijft zeiken.

😂😂😂😂😂😂😂😂🤮😂😂😂🤮

Je bent toch redelijk verknipt als je die gecremeerde kroket steeds verdedigt.😛😂😂😂😆😬🤪🤢🤮
Heb je aandelen op het Hazes-imperium???😉🙈🤣🤭

Nee, hij staat op de loonlijst bij het Hazes imperium.

Hahahah daar hebben we de buikspreekpop van Rachel en Sarah weer hoor. 🙄Krijg je zeker een goeie fooi voor he!?
Lachwekkend 😂😂😂

JOSIEN, HANNA EN SYBRAND, wat toevallig zeg dat jullie (jij) op hetzelfde moment reageert en mij zo nodig met dit soort commentaar van repliek moet dienen. Probeer je met dit soort taal je frustratie een beetje van je af te schrijven? In ieder geval geef je door dit soort antwoorden duidelijk aan tot welk slag volk je behoort en dat je prima past in dat groepje dat jij bij herhaling zo hartstochtelijk verdedigt. En ook niet vergeten joh: eens een looser, altijd een looser.

Looser???? Bedoel je loser?!?!
Hahaha cursusje Engelse taal zal geen overbodige luxe zijn voor jou! 🤭🤣🙈
Verder dan de lagere school ben je duidelijk niet gekomen.😂😂😂😂

Inderdaad, een schrijffoutje en jij denkt dat ik op basis van deze vergissing niet verder kom dan een opleiding op lagere school niveau? Waarom schrijf jij dan in antwoord aan Mohammed: Goed geantwoord Mo? En dan geantwoord niet met een d en een t ? Op grond hiervan zou ik dan ook kunnen concluderen dat jij niet verder gekomen bent dan kleuterklasjes. (Maar dat doe ik niet, want zo kinderachtig ben ik namelijk niet)

Als je als kind angsten ervaart en je dat nooit uit mag spreken het zelfs verzwegen moet worden om een sprookje in stand te moeten houden zal zich dat altijd een keer opnieuw manifesteren Als zelfs dan je moeder het niet wilt zien of erkennen dan houd het op Ik vind dat Roxeanne goed bezig is en haar ervaringen gewoon uit mag spreken .Ook het besef dat jou trauma and ers weer doorgegeven word aan eigen kind is bij Roxeanne aanwezig Wat haar zowiezo al een verantwoor delijke moeder maakt .

Goed geschreven Elly. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Elly, ik besef heel goed dat iemand o.a. door zijn opvoeding en milieu ernstig beschadigd kan raken en haar of zijn kinderen dit wil besparen. Maar ik vind ook, dat je als volwassene op zeker moment het verschil tussen goed en slecht moet weten en je moet realiseren wat je (zéker in het belang van kinderen) wel/niet kunt/mag doen. Volgens mij is Roxeanne in dit geval het spoor een beetje bijster.

Je bedoelt jouw bff Roggel zij is idd het spoor totaal bijster en brengt haar kids x op x in diskrediet.
Om te kotsen die heks die jij zo aanbidt 🤮

Dat zijn de rollen omdraaien .Rachel had op haar beurt haar trauma los moeten laten dan had het zover niet gekomen .Nu valt er niks terug te draaien natuurlijk maar als ze van goede wil zou zijn zou ze gevoelens Roxeanne best eens mogen erkennen .Maar nee zelfs nu mag er aan het sprookje van het geweldige huwelijk en ouderschap niet getornd worden .Zou anders voor haarzelf ook wel heilzaam zijn want ook getrouwd zijn en moeten leven met een alcoholist is erg destructief en met tijden gewelddadig .Het ging al mis met dat afscheid in de Arena hoe haal je het in je hoofd om kinderen dat aan te doen .Allemaal voor het plaatje en de schone schijn .

Heeeeel bijzonder dat die loser van een André JR buiten schot blijft terwijl hij veeeeeeel meer dirt op straat gooit ten koste van zijn moeder. Maar geen woord over hem hoor, -the golden child- oftewel het lieverdje van de narcistische ouder cq loeder van een ´´´moeder´´´ Rachel van Galen.
Nee Roxanne is de scapegoat cq het zwarte schaap van de narcistische´´´ouder´´´.
Werkelijk alles word door loeder Rachel uit de kast getrokken om haar compleet kapot te krijgen [wat haar noooooooit zal lukken maar dat terzijde] met behulp van een aantal walchelijke hielenlikkers rondom het loeder plus de media die de geestelijk terminaal zieke Rachel een podium blijft geven.

@Ibrahim, duidelijk dat jij uit de koker van s´lands meest gehate vrouw komt, of misschien ben je haar in eigen persoon zoals je je hier laat kennen met hetzelfde verrotte karakter als Rachel bezit. In elk geval ben je geen knip voor je neus waard, dat is een feit!

Laatst bewerkt op 9 maanden geleden door Mohammed

Mohammed, even in alle eerlijkheid. Denk je nu werkelijk dat ik met iemand in discussie ga die vindt – zonder mij te kennen – dat ik een verrot karakter heb, geen knip voor de neus waard ben, die het heeft over scapegoat en denkt dat dit zwart schaap betekent, die het heeft over Roxanne i.p.v. Roxeanne, die iemand, die hij waarschijnlijk alleen maar van naam kent, uitmaakt voor al wat mooi en lelijk is en voor de rest een beetje onzin zit uit te kramen? Geloof je dat nu werkelijk? Kom nou toch! Dit is echt mij niveau niet.

Jouw ´niveau´ ligt nog vele meters lager Ibrahim/Levi/Rachel. Verder dan met je stinkende bruine peukenvinger wijzen naar Roxanne kom je niet.

Perfect verwoord Mo!👌

Ik herken wat ze zegt de angst voor wat er gebeurt als een ouder regelmatig onder invloed is Het is altijd op je hoede zijn en zo onzichtbaar mogelijk te blijven als kind.

Dat vind ik heel erg om te lezen, ik hoop dat het nu beter met je gaat, en dat je weinig last hebt van wat er in je jeugd is gebeurd.

Het blijft altijd een deel van je natuurlijk.Waar ik soms doorsloeg in juist overbezorgde moeder zijn wat ook voor kinderen niet handig is ,heb ik verder een flinke antipathie ontwikkeld voor het ophouden van schone schijn .