Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Het zit in de familie: Roxeanne Hazes bekent verslaafd te zijn, net als haar broertje André


Roxeanne-Hazes

In de recente uitzending van het programma “Boerderij van Dorst” treedt Roxeanne Hazes naar voren met enkele persoonlijke ontboezemingen. Naast haar juridische strijd tegen moeder Rachel, spreekt ze openlijk over haar strijd tegen een ongewone verslaving: neusspray. “Ik raak in paniek zonder neusspray, ik voel me dan verstikt,” bekent Roxeanne. Haar frustratie over deze afhankelijkheid is duidelijk: “Het is echt een kostbare afhankelijkheid.”

Naast haar neussprayverslaving geeft Roxeanne toe dat ze ook worstelt met emotioneel eten: “Wanneer ik me ellendig voel, stop ik mezelf vol met eten. Ik kan dan niet stoppen.” Deze onthullingen komen tijdens een openhartig gesprek met medegast Nikkie de Jager, die haar eigen ervaringen met emotioneel eten deelt.

Roxeanne benadrukt dat ze meer wil zijn dan alleen een lid van de Hazes-familie. Ze voelt zich moe van de voortdurende media-aandacht rond haar beroemde achternaam en streeft ernaar zich te focussen op onderwerpen die haar na aan het hart liggen, zoals mentale gezondheid en persoonlijke groei. “Ik wil het hebben over dingen die er echt toe doen, niet constant over mijn familie,” concludeert Roxeanne, duidelijk uitkijkend naar een toekomst waarin ze haar eigen verhaal kan vertellen en haar identiteit buiten de schaduw van de Hazes-clan kan plaatsen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Neusspray verslaafd ben ik ook al meer dan 30 jaar, daar ga je niet dood aan en ook niet raar van doen, dus die vergelijking gaat mank hier.

100% eens.
Er zijn talloze mensen die ook verslaafd zijn, maar dan aan chocolade of chips.
Niks mis mee.
En er lopen talloze gekken rond die nog nooit neusspray hebben aangeraakt…..
😂

Dan ben ik een van die gekken. Ik heb altijd gewoon zout water gebruikt en de laatste jaren de rhino en dat werkt 👌

Nellie, ten eerste jij bent niet gek. En ten tweede, zoutoplossing is beter dan neusspray. Van neusspray kan je schaafwonden aan je tussenschot krijgen, waardoor je weer infecties kan krijgen.
Dus jij bent echt niet zo slecht bezig met zoutoplossing. 👍🏻

Dankjewel Yvon😘
Het helpt prima en doet nergens kwaad aan,!!!

En dat is het belangrijkste, dat het werkt.