Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jim Bakkum kapot van verdriet door groot verlies


Jim-Bakkum

Jim Bakkum deelt droevige nieuws op Instagram account met een serie hartverwarmende foto’s van zijn overleden oma. Hij stond stil bij de momenten die ze samen doorbrachten met name het bijzondere optreden dat hij eerder dit jaar in haar verzorgingshuis gaf.

Jim plaatste het onderstaande emotionele bericht:

‘Op een bepaald moment leek ze onsterfelijk. Zo dankbaar voor alles wat dit laatste jaar nog heeft gebracht. Alle bezoekjes, mijn optreden in haar verzorgingshuis en vooral héél dankbaar dat ik donderdag bewust afscheid heb kunnen nemen. En zij van ons. Haar hand vast heb kunnen houden. Haar nog de laatste paar slokjes water heb kunnen geven. En zelfs nog haar laatste grapje heb zien uitbeelden. Toen ik tegen haar zei dat ik op haar begrafenis zou zingen, ging haar hand omhoog: Met andere woorden: ‘Wat moet dat allemaal kosten?!’. Oma Bakkum is niet meer. Mijn laatst levende grootouder. Ze mocht 96 jaar worden. Wat een leeftijd.’

Het optreden in het verzorgingshuis van zijn oma in september was een bijzonder moment voor Jim. Hij deelde ontroerende beelden van dit evenement op Instagram, waarbij hij zijn dankbaarheid uitsprak naar het personeel voor het organiseren van een feestelijke middag. Hij beschreef zijn optreden als een emotionele ervaring en vertelde hoe hij zijn repertoire had aangepast om aan te sluiten bij de aanwezige bewoners. Het was een dag die zowel voor Jim als voor alle aanwezigen speciaal was.

Jim beloofde dat hij jaarlijks een dergelijk optreden zou geven, een belofte die nu een nog diepere betekenis heeft gekregen met het overlijden van zijn laatst levende grootouder. De zanger staat bekend om zijn nauwe band met zijn familie en dit verlies is ongetwijfeld een grote klap voor hem. Fans en volgers hebben massaal hun medeleven betuigd en steunen Jim in deze moeilijke tijd.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gecondoleerd Jim met het overlijden van je lieve oma.
Ook voor je familie veel sterkte toe gewenst. 🙏🌹

Sterkte Jim.

Mooi Jim ,dat je zo liefdevol afscheid van je oma hebt kunnen nemen.Wens je hele familie sterkte toe

Heel veel sterkte 🌷

Heel veel sterkte met dit zware verlies.