Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jandino’s FC Kip rampzalige mislukking: ‘De Allersmerigste tent ter wereld!


Jandino-Asporaat

Jandino Asporaat en zijn fastfoodrestaurant FC Kip in Rotterdam krijgen bakken met kritiek. Ondanks hoge verwachtingen lijkt het project een culinaire misstap te zijn. Met een schamele beoordeling van 3 sterren op Google, is de teleurstelling onder de bezoekers duidelijk.

Jandino zelf had grootse plannen en beloofde een unieke eetervaring. “Zorg dat je snel langs komt want ik wil jou laten genieten van het beste fastfoodrestaurant van Nederland! Wat zeg ik? Van de wereld!” Een dappere claim, die helaas niet lijkt te worden waargemaakt.

De kritiek op FC Kip is niet mals. Klanten klagen over de kwaliteit van het eten: te zoute friet, vette burgers, en een algemene stank van frituurlucht in het restaurant. “Ronduit ranzig,” zegt een teleurgestelde klant op Google, “Voor het geld wat je betaalt verwacht je op zijn minst fatsoenlijk eten.” Een ander voegt toe: “Dat is dan 29 euro…WAT ZEG JE? Waarom zo duur, zit er goud in die kip???”

Het lijkt erop dat de culinaire creaties van Jandino niet aan de verwachtingen voldoen. “FC kip burger smaakte gwn als uit de supermarkt van de diepvries afdeling. En de beef burger was nat en vettig,” merkt een klant op. Ook wordt er gesproken over een rauwe kippenpoot.

Het meest vernietigende commentaar luidt: “Dit is de allerrrrrrrrr smerigste tent van de hele wereld… als het kon gaf ik 0 sterren. Meer dan een uur gereden om er te komen…grootste spijt van mijn leven. Die Antilliaanse zogenaamde BN-er moet zich dood schamen!” En zo gaat het maar door. Ook klachten van rauwe kip, verkeerde bestellingen en lang wachten passeren de revu.

Jandino had het restaurant na 3 dagen al gesloten om de keuken flink uit te breiden, omdat ze de toestroom niet aan konden. Dat lijkt nu toch een kapitale fout te zijn geweest. FC Kip kan de verwachtingen niet waar maken en het zou ons niets verbazen als deze tent volgend jaar al de deuren moet sluiten, omdat de hype voorbij is en mensen alleen nog komen als het eten goed is en als dat niet het geval is dan gaan de mensen wel naar een ander fastfood restaurant.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sowieso een vreselijke neppe uitsloverige vent.😝😬 Hoef geen kip van die kwal.

Laatst bewerkt op 9 maanden geleden door Sita

Als ik die prijzen hoor voor een paar stukjes kip, ga ik subiet een speklapje of een gehaktbal braden. Die is echt van het pad af (wisten we al) om het lef te hebben om deze prijzen te vragen, die wil snel binnen zijn.

Al die BNers denken dat ze ook wel een horecatent kunnen opzetten en runnen.πŸ˜‰πŸ˜‚πŸ™„ Al gaan ze meestal failliet uiteindelijk.
Horeca is niet alleen maar af en toe je hoofd laten zien & een beetje lullen met Jan en alleman. En liefst een ander je toko laten draaien.
Maar er altijd zijn, precies weten wat er speelt & verstand van zaken hebben.πŸ˜‰

Echt waanzin die prijzen πŸ™„πŸ˜†πŸ™ˆ
Alleen omdat hij er de 1e periode zelf een paar x staat komt iedereen een kike nemen.
Als hij er binnenkort zijn koppie niet meer laat zien, is de aandacht zo voorbij.
Om het dan maar niet over zijn waanzinnige hoge prijzen te hebben.πŸ€­πŸ˜‰

Waarin moet zo’n BN vent een kiptent starten? Verdient hij niet genoeg bij de tv of is hij uitgerangeerd?
Met die belachelijk prijzen probeert hij zeker zsm binnen te zijn & die toko weer te kunnen opdoeken