Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Nicole Kremers laat zich weer van haar goedkoopste kant zien


nicol-kremers

Nicol Kremers de vrouw die ooit lachend aan de zijde van Peter Gillis prijkte lijkt haar leven nu heel anders te omarmen. De romance tussen haar en Gillis is verleden tijd en de twee lijken elkaar te vermijden als de pest.

Wat betreft haar boek over haar tumultueuze leven lijkt Nicolleke wat vertraging op te lopen. Volgens haar management bevindt ze zich momenteel in een diepe emotionele strijd waardoor de voltooiing van haar memoires wat extra tijd vergt.

In de tussentijd lijkt Nicolleke carrière te maken met haar foto’s en vergaart ze talloze volgers op verschillende sociale media. Ze deelde onlangs een gewaagde foto waarop ze haar welgevormde achterwerk toonde en wenste iedereen een prettige Sinterklaas en daarvoor pronkte ze met haar lichaam op een politieauto.

Ondertussen blijven er ook juridische intriges rond haar ex Peter Gillis broeien. Er lopen nog steeds enkele prikkelende rechtszaken tegen de eens zo populaire zakenman. Het lijkt erop dat het verleden van het voormalige koppel hen blijft achtervolgen zelfs nu ze hun eigen paden bewandelen.

Hieronder de foto van Nicol:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een sinterklaasfeest weet ze weer goedkoop te brengen zo, op die kont van haar is iedereen uitgekeken toch.

Een in en in triest geval 🤬

Het zal je moeder maar zijn, jakkes.

En de volgende goedkope foto van Nicol is zeker dat ze in een “sexy outfit” de kerstboom gaat versieren zeker? Heeft ze dan echt zo weinig eigenwaarde?

Heeft die een dure kant dan?haha.

Uhm, ff denken. Nee, die heeft ze niet, dat hoopt ze zelf waarschijnlijk wel met haar “classy” foto’s.

En O wat is ze bang en mishandeld door Peter Gilles. Hij is zeker niet lief geweest, hoe hij dingen VROEG en zo. Maar wat keek ze soms met haat naar hem.