Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Mabel kapot van verdriet na plots overlijden van zusje


mabel

Na het tragische verlies van prinses Mabel van Oranje haar echtgenoot prins Friso moet de prinses nu het overlijden van haar zusje Nicoline Wisse Smit verwerken een verdrietige gebeurtenis die in stilte heeft plaatsgevonden.

Nicoline die vorig jaar naar buiten bracht dat bij haar een agressieve vorm van kanker was geconstateerd heeft ondanks een moedige strijd haar gevecht verloren. Een bron dichtbij de familie deelde met weekblad Story: “De familie heeft besloten het nieuws binnenskamers te houden. Nicoline is op 12 november overleden en zes dagen later heeft haar uitvaart plaatsgevonden in kleine kring.”

Het verlies is een enorme klap voor de familie. Nicoline laat haar partner Robert Jan Galema en haar 23-jarige dochter Lotte achter uit haar huwelijk met ex-man Hugo Crombag. Prinses Mabel die de afgelopen maanden vaak in Nederland was om bij haar zieke zus te zijn wordt opnieuw geconfronteerd met een groot persoonlijk verlies.

Opmerkelijk was hoe Nicoline op haar website openhartig schreef over haar ziekte en de uitdagingen die ermee gepaard gingen. Ze deelde een anekdote over een ontmoeting in een winkel waar de verkoper opmerkingen maakte over haar gebruinde huid. Nicoline schreef: “Op een goed moment zegt hij iets over mijn gebruinde huid. Zal ik hem vertellen over de pillen die ik slik? Dat die bruine huid het gevolg is van de behandeling. Maar als ik dat doe werkt het als een dominospel. Immers uitleggen dat ik amper in de zon heb gezeten, maar heel snel kleur en dat dit vermoedelijk een bijwerking is van de pillen van het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis brengt het gesprek automatisch op kanker. En soms, heel soms, heb ik daar simpelweg geen zin in. Dus kijk ik hem aan en zeg met een stralende lach: ‘Ik ben zonnebankuitbater van beroep’.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heel veel sterkte voor de hele familie 🌷

Heel erg verdrietig nieuws ,veel sterkte voor Mabel en haar familie .🐞

Gecontroleerd aan de familie.