Het laatste showbizz nieuws

Maxime Meiland, Shownieuws

Vermeende verkrachter daagt Maxime Meiland voor de rechter wegens smaad


maxime-huilt

Een 28-jarige man door Maxime beschreven in haar biografie als haar vermeende verkrachter doet nu aangifte tegen haar vanwege smaad en laster. Hij stapt naar de rechter met de eis dat haar biografie uit de verkoop wordt gehaald en eist daarnaast een schadevergoeding.

De man in het boek omschreven als ‘ex-gevangene’ heeft niet de minste advocaat in de arm genomen: Peter Schouten. Schouten stelt: “In de sommatie wordt geëist dat alle exemplaren van de biografie van Maxime Meiland uit de handel worden genomen én te blijven zolang alle passages waarin mijn cliënt valselijk beschuldigd wordt niet naar waarheid zijn aangepast.”

De man eist verder een rectificatie in De Telegraaf. “Het is evident dat mijn cliënt ernstige reputatieschade heeft opgelopen,” zegt Schouten, verwijzend naar de impact die de publicatie heeft gehad op de man zijn omgeving.

Ondertussen heeft Maxime Meiland geen blad voor de mond genomen over haar verleden. Zij sprak openhartig over haar ervaringen in haar biografie en in een televisie-interview bij Humberto Tan. “Het begon rond mijn veertiende en het heeft jaren geduurd. Als je het ene rottige meemaakt, dan wordt je hele karakter aangetast en daardoor gaat het alleen maar bergafwaarts,” deelde Maxime.

Deze periode was uiterst moeilijk voor Maxime met momenten van diepe wanhoop. Ze onthulde zelfs dat ze zelfmoordpogingen had ondernomen. Gelukkig vond ze steun bij haar moeder Erica, die haar adviseerde om in therapie te gaan. “Sindsdien gaat het steeds beter, maar het duurt wel lang voor je een beetje jezelf bent,” vertelde Maxime.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gelijk heeft hij .Dit is te gek voor woorden🤬

Zou dit ook niet over mijn kant laten gaan.
Als het niet waar is , je komt nooit meer van de naam verkrachter af.
Maxime schrijft zoveel verhalen in dat boek, dat ze zelf niet meer weet, dat het fantasie of echt is.
Maar je haalt wel bij iemand de 👑 kroon van zijn hoofd .

Nu de verkrachter zich vrijwillig heeft aangemeld, laat hem berechten en opsluiten.

Waarom moet hij berecht worden?
De man heeft niets verkeerd gedaan toch ? Twee jeugdigen van 15 jaar waarvan de dame de touwtjes in handen had🫢 daar hoeft hij niet voor te boeten ( als het tenminste ste waar is)

Hoe wet jij dat? Was jij bij?
Zeggen dat je verkracht bent is geen grapje, waarom zou zij dit liegen?
For aandacht, kom op!?

Ik was er evenmin bij als jij maar ik kan wel een en een bij elkaar optellen. Jij ook ???

Nou Maxime doet alles voor aandacht. Dus waarom zou ze geen verkrachting verzinnen?
Ik denk zelf dat ze seks heeft gehad met die jongen inmiddels man. En dat ze er spijt van heeft gehad. En volgens mij was haar vader in die tijd ook net uit de kast, dus zij was haar vader ook een soort van kwijt.
Dus het verbaasd me niets als ze zoiets zou verzinnen, alleen al om aandacht te krijgen. Positief of negatief, aandacht is aandacht.

Wat zou jij doen als je onterecht ergens van wordt beschuldigd en een anoniem persoon roept: die moeten ze berechten en opsluiten? Denk dat ik het antwoord al wel weet, maar jij zal niet op mijn vraag antwoord geven.

Zij heeft ook gelogen over de vader van haar 1e kind Claire.
Was zo’n vreselijke vent + familie.
Bleek ook heel anders in elkaar te zitten.
Ze probeert nu haar misdragingen in haar jeugd goed te praten, door zich voor te doen als slachtoffer.
Sneue griet. Nu ziet ze dat ze niet overal mee wegkomt.

Laatst bewerkt op 9 maanden geleden door Sita

Maxime is gewoon een vreselijk verwende en aandachttrekkende vrouw.ze doet er alles voor om in het middelpunt te staan ,wie schrijft er op die leeftijd een boek over zijn leven?
Ze is net zo gestoord als haar vader met zijn gegil en rare streken

Iemand die een hotel in gaat on zaad,te innen van een vreemde( samen met har moeder) is in mijn ogen totaal ongeloof waardig

Ik denk dat ze meer worsten heeft gehad dan een slager kan draaien. Spijt dat ze boven op hem gekropen is. Ze dacht misschien ben ik wel zwanger dus verhaaltje verzinnen