Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gaat niet goed met Bridget Maasland heeft hulp van psychiater


Bridget-Maasland-1

Bridget Maasland onthulde onlangs dat ze schematherapie volgt om te werken aan onverwerkt verdriet. De presentatrice bekend om haar openhartigheid zoekt wekelijks begeleiding bij een psychiater een stap die ze beschrijft als enorm behulpzaam. “Het helpt me enorm,” deelt ze mee.

De therapie komt ter sprake in de context van Bridget’s aankomende debuutboek ‘Hoe word ik 50’. Dit boek is geen traditionele biografie, maar een persoonlijk verhaal waarin de presentatrice haar leven en de weg naar haar 50ste verjaardag beschrijft. “Hoe ik ernaar heb gekeken en hoe ik 50 word. Daar horen ook de minder leuke dingen uit mijn leven bij, die mij hebben gevormd tot wie ik nu ben,” vertelt Bridget in een interview met weekblad Weekend.

Het proces van het schrijven en reflecteren op haar leven is confronterend voor Bridget. Ze geeft toe dat het werken aan het boek en de therapie hand in hand gaan. “Ik zit in schematherapie, loop wekelijks bij een psychiater,” onthult ze. “Dat is na het tv-programma De Kist gekomen dat ik dacht: ik geloof toch wel dat ik hier iets mee moet … Die therapie helpt me enorm.”

Bridget’s behoefte aan therapie komt voort uit diepgaand onverwerkt verdriet. Ze spreekt over haar eerste lange relatie met Tijl een tijd gekenmerkt door intense ervaringen waaronder het overlijden van zijn moeder. “Ik had elf jaar een relatie met mijn eerste vriendje Tijl. Wij zijn nog steeds hele goede vrienden.” Deze periode en andere traumatische gebeurtenissen in haar jeugd hebben volgens Bridget bijgedragen aan haar verlatingsangst.

Ondanks haar worstelingen staat Bridget open voor nieuwe liefde hoewel ze toegeeft momenteel meer op zichzelf gefocust te zijn. “Ik sta altijd wel open voor een nieuwe liefde. Misschien sta ik er nu wat minder voor open omdat ik momenteel meer met mezelf bezig ben, dat durf ik niet te zeggen. Maar als hij langskomt en ik zie hem, dan is hij welkom.”

Bridget werd onlangs ook ongewild het gezicht van nepadvertenties voor afslankpillen, een situatie die ze beschrijft als ‘schandalig en onbeschoft’. “Dat dit mag, vind ik echt schandalig en onbeschoft.” Deze ervaring volgt op haar recente besluit om haar implantaten te laten verwijderen en zich meer te richten op een gezonde levensstijl.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze jankt ws nog steeds km André 🙄😬
Zwaar in de overgang.
Ga aan de hormonen en geniet van je rijkdom, rode loper-feestjes & alle vele zonnige vakanties.
Etc.etc. en zeur niet zo!
Meeste mensen hebben het veel slechter!