Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Mark Rutte haalt uit naar slachtoffers Matthijs van Nieuwkerk


Matthijs-Mark

Demissionair minister-president Mark Rutte bemoeit zich nu nog met twee dingen en dat is nog snel extra geld uitgeven voor het klimaat en Matthijs van Nieuwkerk. In een recent gesprek met Jaïr Ferwerda in de talkshow ‘Beau’, uitte hij opmerkelijke complimenten aan het adres van Matthijs van Nieuwkerk.

Met een zekere mate van bewondering reflecteerde Rutte op de televisiecarrière van Van Nieuwkerk. “Natuurlijk zijn we allemaal geschrokken van de berichten, maar ik vond dat programma van hem, De Wereld Draait Door, een van de allerbeste programma’s op de Nederlandse televisie,” verklaarde Rutte.

De minister-president liet blijken uit te kijken naar de terugkeer van Van Nieuwkerk op de buis. “Ik wens de Nederlandse televisie veel Matthijs toe,” liet hij optimistisch weten. De slachtoffers van Matthijs zijn wat minder blij met het enthousiasme van Rutte. Het officiële rapport met het onderzoek naar Matthijs zijn gedrag is nog niet af. Het statement wat Rutte maakt lijkt dan ook of hij insinueert dat de slachtoffers niet zo moeten overdrijven. Wat terughoudendheid van Rutte had meer op zijn plaats geweest volgens de slachtoffers.

Matthijs heeft een vierjarig contract getekend bij RTL en zal binnenkort te zien zijn met nieuwe programma’s waarin muziek centraal staat.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rutte komt allicht op voor Matthijs, twee narcisten bij elkaar.
De ene heeft zijn personeel geterroriseerd, en krijgt nu weer een goedbetaalde baan bij RTL , en de andere heeft het volk financieel helemaal uitgeknepen, en krijgt een baan bij de Navo.
Voor die twee zijn wij gewoon maar klootjesvolk.

Markie is zelf ook een tiran met woedeuitbarstingen. Dus die ziet dat gestoorde gedrag als normaal. Bah kwal!

Ze zeggen toch niet voor niets, soort zoekt soort?

Tuurlijk en Mark Rutte is de persoon in Nederland om op zijn blauwe ogen te geloven. Weet hij nog steeds niet dat hij onze nationale Pinokkio is? Dan heeft hij een behoorlijke dikke plaat voor zijn kop

Inderdaad een eerste klas leugenaar.🤥🤥🤥