Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zwangere vriendin van Waylon met spoed opgenomen in ziekenhuis


bibitranen

Bibi Breijman die momenteel in verwachting is van haar derde kind met Waylon lijkt ondanks de berichten over Waylons eerdere ontrouw geen problemen te hebben met het uitbreiden van het gezin. Op sociale media deelt Waylon dat deze zwangerschap niet zonder problemen verloopt. Bibi is namelijk al voor de tweede keer deze week in het ziekenhuis opgenomen. Waylon’s commentaar hierop via Instagram Stories was: “Tweede keer deze week. Beter wordt het weer een leuk kind.”

Bibi zelf heeft op sociale media een duidelijke boodschap gedeeld namelijk een foto van een wc-pot waar ze haar middelvinger naar opsteekt. Deze actie lijkt te wijzen op de extreme misselijkheid waar ze tijdens haar eerdere zwangerschappen mee te maken had. Zowel bij haar dochter Teddy als bij haar zoon Chester had Bibi last van hevige misselijkheid. In die periodes werd ze zelfs in het ziekenhuis opgenomen vanwege de kans op uitdroging door frequent braken.

Deze recente ziekenhuisopnames roepen zorgen op over Bibi’s gezondheid en die van de baby. Het is duidelijk dat ze opnieuw een zware tijd doormaakt vergelijkbaar met haar eerdere zwangerschappen. Fans en volgers blijven betrokken bij de zwangerschap van Bibi en sturen hun beste wensen. Ondanks de moeilijkheden, hopen velen op een goede afloop voor Bibi, Waylon en hun aanstaande gezinsuitbreiding.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zal hij er wel weer op los vozen met allerlei fans.
Hoe dom, ze weet dat hij verder kijkt als zij niet 24/7 beschikbaar is voor zijn lusten. Hoe kan je denken je relatie te kunnen lijmen met een goedmaak-baby.🤭🙄😏 Sterkte meissie!

Ik snap het niet dat als je al 2 zwangerschappen hebt gehad en je zo ziek bent geweest, nog voor een 3de kind wil gaan. Je moet als moeder toch ook aan je eigen gezondheid denken? En mij lijkt het ook niet gezond voor de baby als zij 9 maanden zo ziek is. En als ze elke week 2x per week opgenomen moet worden in het ziekenhuis, wordt dat voor haar zorgverzekering een duur grapje. Want “hotel ziekenhuis” is niet goedkoop.

En het is te hopen voor Bibi dat hij de komende negen maanden, impotent is ,of weer geen last heeft van wanen in zijn hoofd.
Maar als ze zo ziek blijft, zal hij alles draaiende moeten houden in het gezin.
Dan heeft hij geen tijd om vreemd te gaan .🤭

Hij zal nu wel een huishoudster en nanny inhuren. Heeft ie meteen 2 vlieten in een klap. Die gaat nu echt niet maandenlang zijn wilde demonen wegjagen hoor. Lapzwans is ie.

Zal hem worst zijn, hij is zijn demonen achterna aan het gaan..🙄😉🤮
Erg om te weten dat hij zijn lusten nu 98% zeker ergens anders botviert.

Laatst bewerkt op 9 maanden geleden door Yvet