Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Khalid Kasem is vermogende pandjesbaas, blijkt multimiljonair te zijn


Khalid & Sophie

Khalid Kasem bekend van de talkshow Khalid & Sophie blijkt een ordinaire pandjesbaas te zijn met een portefeuille van maar liefst 3 miljoen euro. Volgens de site BekendeBuren dat bekend staat om zijn grondige onderzoek naar de huisjes van BN’ers, blijkt Khalid niet alleen een succesvolle mediafiguur te zijn, maar dus ook een vermogende pandjesbaas.

Het verhaal gaat dat Khalid Kasem, die voorheen een advocatenpraktijk had met Royce de Vries de zoon van peter R. de Vries, maar liefst acht panden bezit. Dit vermogen bestaat uit één pand in Amstelveen en de rest in Amsterdam waarvan het laatste in 2021 voor 650 duizend euro in Badhoevedorp werd aangeschaft.

Deze onthulling komt op een moment dat er in politiek Den Haag wordt gesproken over het reguleren van middenhuur. Minister Hugo de Jonge’s plannen kunnen een invloed hebben op de huurinkomsten van verhuurders zoals Khalid. Dit kan betekenen dat Khalid minder zal verdienen aan zijn vastgoedportefeuille.

Volgens BekendeBuren heeft Khalid sinds 2010 voor ongeveer 1,6 miljoen euro aan vastgoed gekocht. Met de huidige marktwaarden zou dit neerkomen op een geschatte waarde van zo’n 3 miljoen euro, wat een overwaarde van ongeveer 1,4 miljoen euro zou betekenen.

Deze onthullingen werpen een nieuw licht op Khalid die nu geconfronteerd wordt met beschuldigingen van hypocrisie. Terwijl hij publiekelijk bekend staat om zijn socialistische idealen lijkt zijn privévermogen een heel ander verhaal te vertellen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vertel maar hoeveel pandjes heeft Sophie bij elkaar gespaard? 😯 🤑

Gevalletje links lullen, rechts vullen. Politiek @ de linkse kant staan, terwijl je rechts miljoenen binnen harkt. Bij de NPO wemelt het van deze figuren!