Het laatste showbizz nieuws

Maxime Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland liegt en is met hele vriendengroep naar bed geweest


maxime-meiland

In het wereldje van glitter en glamour waar Maxime Meiland zich bevindt is het niet altijd rozengeur en maneschijn. Het verhaal dat nu de ronde doet heeft de tongen losgemaakt. Maxime beweert op 15-jarige leeftijd verkracht te zijn een verklaring die ze in haar boek heeft onthuld. Echter de man die zij beschuldigt liet van zich horen en ontkent stellig. Hij klaagt over de impact die deze aantijging heeft op zijn dagelijks leven en benadrukt dat er getuigen zijn die een ander verhaal vertellen.

In een exclusief gesprek met Story vertelt deze man zijn kant van het verhaal. Hij lijkt overtuigend en zet daarmee Maxime’s geloofwaardigheid op losse schroeven. Er ontstaan twijfels over haar betrouwbaarheid en zelfs De Telegraaf vraagt zich af of Maxime wellicht een fantast is. De motivatie voor haar onthulling in het boek wordt zelfs in twijfel getrokken; zou het puur om financieel gewin gaan?

Verschillende vermeende ooggetuigen spreken zich ook uit. Hun getuigenissen lijken Maxime’s beweringen tegen te spreken. Eén getuige claimt Maxime te hebben gezien in een situatie die niet op verkrachting leek. Een ander haalt aan dat er geen sprake was van dwang. Deze getuigen benadrukken dat Maxime vaak verhalen verzint en dat ze in het verleden juist bekend stond om haar losse seksuele moraal.

Een kennis uit Lisse beschrijft Maxime als iemand die altijd al baldadig was en zich weinig aantrok van conventies. Ze zou al op jonge leeftijd met de scooter naar school zijn gekomen en een rebelse houding hebben gehad.

De berichten over Maxime’s seksuele verleden zijn nogal expliciet. Een bron beweert dat ze seksuele relaties had met veel jongens ook vrienden van de vermeende verkrachter en zelfs bewust zwanger probeerde te raken wat uiteindelijk lukte met de vader van haar dochter Claire.

“Ik was laatst met twaalf vrienden uit eten, en de meesten daarvan hebben vrijwillig het bed gedeeld met Maxime. Dus ja, Maxime heeft een wilde en bewogen periode gehad,” aldus de bron.

Het lijkt erop dat Maxime’s moeilijke jeugd waarbij ze geen vaderfiguur had en opgroeide met twee moeders ook een rol speelt in hoe ze nu in het leven staat. De bron hoopt dat Maxime van deze situatie kan leren en wenst haar niet het slechtste toe ondanks de ernstige beschuldigingen en twijfels over haar verhaal.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat je met Jan en alleman het bed deelt houd niet bij voorbaat in dat je niet verkracht kan worden Als je een keer nee zegt is het gewoon nee .Weet verder ook niet.

En wat is nu de waarheid ????? Ze is een meisje dat heel veel aandacht wil en niet altijd zo precies met de waarheid omspringt, maar dit…..? Ik weet het niet. We wachten het maar af.

Het verhaal rondom Maxime word hoe langer hoe heftiger.
Met haar boek schrijven, heeft ze zelf, de doos van Pandora geopend, anders was dit misschien niet naar buiten gekomen.
Wat zou Leroy en zijn familie hier van denken.
Ik denk niet dat het gezellig is met de kerstdagen daar, en wat er nog komt in het nieuwe jaar.

Zij moet echt écht eens proffesionele hulp gaan zoeken!!

En zou als ik Leroy was tòch maar even contact opnemen met de RVK. Want zìjn dochter wordt te pas en te onpas in de media genoemd, en voor hetzelfde geld gaat zij straks gepest worden vanwege het aanstellerige gedrag en ontstuimig verleden van haar moeder.
(School vriendinnetje van mij had een travo als vader. Dus been there done that).
En met alcoholisten als schoonouders en een vrouw die momenteel dusdanig door de mand valt als leugenares en fantast zou ik tòch maar ff juridische bijstand inschakelen.