Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Buddy Vedder helemaal klaar met divagedrag Romy Monteiro


buddy

De plotselinge afwezigheid van Romy Monteiro in de televisiewereld roept veel vragen op. Na eerdere geruchten over haar vermeend divagedrag achter de schermen zowel bij musicals als op goededoelenreizen lijkt haar televisiecarrière nu abrupt tot stilstand gekomen. Vroeger was ze een vertrouwd gezicht naast Buddy Vedder, maar bij AvroTros wordt ze nu overal vervangen.

Het meest opvallende voorbeeld is haar afwezigheid bij het Kerst Muziekgala waar ze vervangen werd door Edsilia Rombley. Officieel zou Romy te druk zijn met haar eigen carrière, maar haar afwezigheid bij een evenement als dit waar zelfs de koningin aanwezig is wekt toch verbazing.

Telegraaf-journalist Jordi Versteegden en Evert Santegoed, hoofdredacteur van Privé uiten hun bezorgdheid en verwondering. Geruchten over haar gedrag en de vraag wat nu werkelijk waar is, domineren de gesprekken.

Romy’s muzikale carrière lijkt niet de verklaring te zijn voor haar afwezigheid op televisie. Haar afzegging voor het kerstgala blijft een raadsel. Ook haar werk in de musicalwereld is niet vlekkeloos verlopen zo zou ze niet zijn opgedoken bij repetities voor “The Bodyguard”. Dit wijst op een patroon van onbetrouwbaarheid en conflicten binnen de entertainmentindustrie.

De kritiek die Romy ontvangt over haar houding en gedrag heeft duidelijk invloed op haar carrière. Het feit dat projecten haar worden ontnomen en geruchten over heftige conflicten met collega’s, zoals Buddy Vedder suggereren dat er meer aan de hand is dan enkel een drukke agenda.

Terwijl de ware redenen achter Romy’s verdwijning uit de spotlights onduidelijk blijven speculeren insiders en fans over de toekomst van haar carrière. De vraag blijft of Romy in staat zal zijn haar reputatie te herstellen en terug te keren naar de televisie- en musicalwereld of dat haar ster voorgoed is gedoofd in de Nederlandse showbizz.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties