Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Marco Borsato heeft een akelige kerst, bang dat hij binnenkort in de cel verdwijnt


Marco-Borsato

Marco Borsato ooit de gevierde zanger met een fortuin groot genoeg om extravagant kerst te vieren staat nu in een heel ander licht. Al jaren kampt hij met persoonlijke en professionele problemen van een burn-out tot beschuldigingen van misbruik. Zijn gloriedagen lijken voorbij en de vraag rijst hoe zijn kerst er dit jaar uit ziet.

Er is veel speculatie over de toekomst van Marco. Sommigen vragen zich zelfs af of hij volgende kerst in de gevangenis zal doorbrengen gezien de ernstige beschuldigingen tegen hem. Connie Witteman suggereert dat er herstelbetalingen moeten komen, nog voordat er een rechtszaak is geweest. Maar wie zal dat betalen? Radiopersoonlijkheid Erik de Zwart twijfelt of zoiets haalbaar is en merkt op dat Marco als artiest zelf financieel verantwoordelijk is.

De Zwart benadrukt in weekblad Weekend dat de beschuldigingen Marco financieel zwaar getroffen hebben. Ondanks dat hij in zijn succesjaren miljoenen verdiende is zijn huidige situatie precair. In Nederland zijn we snel geneigd om succesvolle mensen iets te misgunnen meent De Zwart, maar hij vindt dat Marco hard gewerkt heeft voor zijn fortuin.

Erik heeft medelijden met Borsato wiens carrière nu ruïne is. Hij vindt dat als Marco schuldig is bevonden hij daarvoor moet boeten. Echter het compleet vernietigen van iemands carrière vindt hij te ver gaan. De Zwart gelooft dat Marco zich gedeisd moet houden tot er een gerechtelijke uitspraak is.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Karmaaaaaa! Eindelijk hij is daar nu 2 jaar mee weggekomen.
Terwijl de bewijzen allang geleverd zijn.
Volgens jaar vanuit de cel proosten op je familie!
Die hem wonderwel nog steunt, zolang ze financieel door die kwal gespekt worden,