Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Angela de Jong vindt John de Mol een walgelijke man


Angela-Peter

In de verhitte wereld van de Nederlandse televisie blijft de aanwezigheid van Peter Gillis op SBS 6 een punt van een explosief debat. Angela de Jong bekend om haar ongezouten mening in het AD uit scherpe kritiek op John de Mol de mediamagnaat achter de zender. Volgens haar is het onvoorstelbaar en zelfs walgelijk dat Gillis ondanks alle controverses nog steeds op het scherm te zien is.

“Kunnen John de Mol en zijn team, zoals Frans Klein en René Oosterman, nog wel zonder schaamte in de spiegel kijken?,” vraagt Angela zich hardop af in een video op AD Play. Ze is verbijsterd dat Gillis ondanks de kritiek en controverse nog steeds wordt neergezet als een ‘volksheld’ met zijn eigen realityshow op de ‘familiezender’ SBS 6.

Aan de andere kant van de discussie staat Guido den Aantrekker hoofdredacteur van Story die de keuze van Talpa verdedigt. Hij ziet Peter Gillis als een ‘guilty pleasure’, vergelijkbaar met een broodje shoarma na een avondje stappen. Volgens hem is het programma van Gillis een kijkje in een leven dat veel mensen niet kennen en daarom aantrekkelijk ondanks mogelijke bezwaren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De Mol denkt alleen hoeveel geld die Gilles opbrengt. Als er niemand meer kijkt naar die klojo,’s schopt hij dat 🐽 de laan uit.

Dat zal niet lang meer duren, vooral als hij al zijn parken 1 voor 1 kwijt raakt.

Niet alleen Angela, maar met haar het grootste deel van Nederland, tenminste die mensen die niet afhankelijk van hem zijn, die kijken wel uit om iets te zeggen.

Laatst bewerkt op 8 maanden geleden door simon