Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ruud de Wild heeft slaande ruzie met Olcay Gulsen


ruud en olcay

Het liefdesleven van Ruud de Wild heeft een nieuwe wending genomen. Na een relatie van ongeveer vier jaar met modeontwerpster Olcay Gulsen lijkt Ruud zijn hart opnieuw te hebben verloren ditmaal aan niemand minder dan Fajah Lourens bekend van zowel haar acteerwerk als haar fitnessimperium.

Hoewel Ruud en Olcay sinds 2019 een koppel vormden was het voor het publiek nooit overduidelijk dat het om een vurige romance ging. Hun liefde leek meer op een diepe vriendschap dan een passievolle verhouding. Drie tot vier maanden geleden bracht Ruud naar buiten dat het paar besloten had om hun wegen te scheiden. “We houden nog steeds veel van elkaar. We hebben besloten elkaar los te laten in liefde,” verklaarde Ruud destijds benadrukkend dat er geen sprake was van ruzie of een derde persoon.

Echter recente ontwikkelingen suggereren dat Ruud niet lang heeft gewacht om verder te gaan na de breuk met Olcay. Volgens Yvonne Coldeweijer heeft Ruud een nieuwe liefde gevonden in de persoon van Fajah Lourens. Deze nieuwe romance lijkt de vriendschap tussen Ruud en Olcay geen goed te doen. Opmerkelijk genoeg hebben de ex-geliefden elkaar op sociale media ontvolgd wat wijst op een mogelijk einde van hun vriendschap.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ben benieuwd hoe lang het duurt.
Ruud is niet één van de makkelijkste, en die Fajah heeft al zoveel relaties gehad, die zijn op één hand niet meer te tellen.
Dat word een fiasco. 😉

Niet lang waarschijnlijk. Omdat zoals jij al zegt Fajah nooit een hele lange relatie heeft, en omdat ze naar Spanje of Ibiza is/gaat verhuizen.

Tsja die Olcay dacht dat Ruud forever bleef wachten want zij bijzondere vrouw je weet toch…Ruud heeft gelijk, Olcay heeft er geen zin in, dus lekker door met een leuke nieuwe vriendin.

Slaande ?????

 Volgens Yvonne Coldeweijer

🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮