Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Zorgwekkende toestand Johan Derksen: Dit betekent het Einde van Vandaag Inside


johan-derksen

Het lijkt nu allemaal koek en ei bij de heren van Vandaag Inside, maar achter de schermen broeit er wat. Medium Liesbeth van Dijk bekend om haar scherpe voorspellingen waarschuwt in de Privé voor een turbulent jaar voor Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. Na een ontspannen vakantie in het Caribisch gebied waar Wilfred en René zich nu bevinden lijken de zaken er minder rooskleurig voor te staan.

Genee, Van der Gijp en Derksen die door Liesbeth treffend worden omschreven als ’the good, the bad and the ugly’, zouden volgens de voorspellingen te maken krijgen met dalende kijkcijfers. De kijkers lijken volgens haar verzadigd te raken van hun bekende ‘kunstje’. Maar dat is niet het enige. Onderlinge irritaties en meningsverschillen zouden de sfeer binnen het team op scherp zetten. Vooral Derksen zou zich zorgen moeten maken niet alleen over de show, maar ook over zijn gezondheid. Een ernstige kwaal zou op de loer liggen.

Het is afwachten of deze voorspellingen uitkomen. Zal de chemie tussen de heren bestand zijn tegen deze uitdagingen? En hoe zal Johan Derksen omgaan met de dreigende gezondheidsproblemen? Het wordt een jaar om in de gaten te houden voor fans van Vandaag Inside. Laten we hopen dat Liesbeths vooruitzichten niet al te somber zijn.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Johan Derksen rookt sigaren dus niet zo moeilijk te voorspellen dat de zeiksnor problemen met zijn gezondheid zou kunnen krijgen. Anders; als hij ’t haalt wordt hij 31 januari 2024 75 jaar.

Hij rookt al 60 jaar 😂