Het laatste showbizz nieuws

Maxima, Shownieuws

Willem-Alexander de pineut, Maxima grijpt keihard in


koning-willem-alexander

Solange Biog de nicht van koningin Máxima heeft in een interview verrassende inzichten gegeven in de relatie tussen Willem-Alexander en Máxima. Het blijkt dat Willem-Alexander een grote stap moest zetten om het hart van zijn toekomstige te vrouw veroveren. “Máxima stelde een voorwaarde: geen alcohol meer!,” vertelt Solange.

Solange die twee jaar ouder is dan Máxima herinnert zich hun gezamenlijke jeugd in Argentinië. Hoewel ze toegeeft dat ze af en toe een beetje stout was, beschrijft ze Máxima als het tegenovergestelde: altijd aardig en nooit ondeugend. “Máxima was altijd heel erg aardig,” zegt Solange. “Ze was absoluut geen stout meisje. Ik wel eens, maar Máxima was altijd het brave meisje.”

Toen Willem-Alexander Máxima ontmoette was het voor hem liefde op het eerste gezicht. Hij nodigde haar uit om naar Nederland te komen, maar Máxima had één duidelijke eis. “Toen hij haar uitnodigde naar Nederland vertelde ze hem dat hij moest stoppen met drinken als hij wilde dat ze kwam,” aldus Solange. Willem-Alexander bekend om zijn levenslust en liefde voor bier lijkt voor Máxima een sober pad te hebben gekozen. Toch gaan de geruchten dat Willem-Alexander nu gewoon weer drinkt hoor.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties