Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Waylon ging vreemd met medewerkster kinderdagverblijf


waylon

Terwijl de schijnbare rust in de relatie tussen Waylon en Bibi Breijman net is teruggekeerd borrelt er alweer een nieuw schandaal op. Een juicekanaal heeft een onthulling gedaan die je van zijn stoel zal doen vallen. Volgens deze bron heeft Waylon opnieuw een slippertje gemaakt met niemand minder dan Kimmy de oogverblindende winnares van het programma Love Island.

Het verhaal krijgt een bizarre wending als blijkt dat deze affaire ontstond op de meest onschuldige plek: het kinderdagverblijf van hun dochtertje Teddy. “Waylon kwam daar regelmatig over de vloer en zo is het contact tussen hem en Kimmy ontstaan die daar werkte,” onthult de bron. Het lijkt erop dat zelfs een kinderdagverblijf niet immuun is voor de geheimen en intriges van het liefdesleven van Waylon.

Bibi die tijdens haar tweede zwangerschap al een keer de bittere pil van Waylons ontrouw moest slikken leek Waylon zijn misstap te hebben vergeven. Ze sprak openhartig over hoe het vreemdgaan van Waylon juist problemen binnen hun relatie aan het licht bracht en hoe ze hierdoor samen sterker werden. “Vreemdgaan bracht ons problemen aan het licht die we eindelijk konden aanpakken,” vertelde Bibi in een openhartig gesprek met Beau Monde. Ze gaf toe altijd erg zelfstandig te zijn geweest misschien wel te zelfstandig. Ze wilde niet op Waylon leunen en vroeg hem niet om hulp waardoor ze enigszins onbereikbaar voor hem werd. Dit inzicht leidde tot een kentering in hun relatie waarbij Bibi leerde zich kwetsbaarder op te stellen en meer op Waylon te leunen.

Maar nu met de onthulling van een nieuwe affaire hangt er een donkere wolk boven hun herwonnen geluk. Gaat Bibi deze nieuwe storm doorstaan? Kan ze nogmaals door de vingers zien en hun relatie een nieuwe kans geven? Of zal deze onthulling de druppel zijn die de emmer doet overlopen?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Walgelijke vent!
Bij elke partner ging ie vreemd. Blijf dan single!
Snap niet dat domme Bibi dit alles pikt.
Zelfs nog een 3e kind op komst.
Sowieso moet je nooit een relatie beginnen met een Walyon, Dave, André en dat soort losers.
Respect, verantwoordelijkheid & liefdevol voor iemand door het vuur gaan komt niet in hun woordenboek voor.
Walyon zal nu wel weer de losbol uithangen nu zijn vriendin zwanger is & hij nergens heen kan met zijn enorme libido & ego. Bah!

Enorme libido? Waar haal je dit vandaan?
Hij heeft zelf op nationale tv verklaard dat zijn lul niet werkt.
Echt een raadsel waarom hij dan nog andere vrouwen opzoekt?

Vieze smeerlap!!! Bah bah bah.
Dump die eikel Bibi.
Dom om je weer zwanger te laten maken door zo’n ontzettende respectloze overs*xte minkukel.

oude koeien uit de sloot halen terwerijl bibi aan ut vechten is voor haar ongeboren kind.
wees maar trots op jezelf coldewijer.

gestoord wijf coldewijer heeft haar eigen kind hetzelfde genoemd die van bibi. met een reden.
ze had hem beter pieter genoemd, naar pieter baan centrum,
waar coldewijer thuishoort.

Juice Chanel kwam ermee hoor .Zegt ook wat van jou dat jij dat gelijk vertaald naar Coldewijer,die nam het gewoon over net als utopia enz enz .Wel bij de feiten blijven he

ja pcies was in 2021 hebben ze inmiddels samen opgelost toch