Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Familiedrama: Gravin Eloise van Oranje heeft heftige ruzie


eloise

Eloise van Oranje opgroeiend in de koninklijke familie heeft onthullingen gedaan in een recent interview met LINDA.meiden. De jonge gravin die een influencer-status heeft verworven spreekt openhartig over de heftige dynamiek binnen haar gezin en hoe deze soms tot intense conflicten leidde.

Eloise die veel gelijkenissen vertoont met haar moeder qua doorzettingsvermogen en passie beschrijft hoe zij en haar broers en zussen met name Claus-Casimir, heftige ruzies hadden. Één van deze ruzies escaleerde zelfs zo erg dat Claus-Casimir een lepel naar haar gooide wat resulteerde in een litteken op Eloise’s voorhoofd. “Ik droeg een witte outfit en het bloedde enorm,” herinnert Eloise zich. Gelukkig is hun band nu verbeterd en vertelt Eloise dat ze nooit echt een lastige puber is geweest voor haar ouders.

Opvallend genoeg heeft Eloise zich ook uitgesproken over een politieke kwestie, iets wat zeldzaam is voor leden van de koninklijke familie. Op TikTok heeft ze een filter gebruikt die zogenaamd geld zou doneren aan Palestina als onderdeel van een trend om steun uit te spreken voor het land in het conflict met Israël. “Dit filter doneert toch wel geld?” schrijft ze, waarmee ze aangeeft dat ze een financiële bijdrage wil leveren. Dit heeft tot gemengde reacties geleid onder haar volgers. Sommigen vragen zich af of ze dit wel mag doen terwijl anderen haar juist prijzen voor haar openheid en liefdevolle houding.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties