Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Oei dit is zeer pijnlijk voor Yvonne Jaspers, tv-carrière definitief voorbij


yvonne jaspers

Yvon Jaspers bekend van haar langdurige verbintenis met programma’s over boeren waagt zich nu aan een nieuw televisieavontuur, maar het resultaat lijkt verre van succesvol. In haar nieuwe programma ‘Kook Van Jou’, dat recentelijk op NPO 1 debuteerde gaat Yvon op culinaire reis door Nederland om samen met mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank te koken.

Volgens kijkcijfer-expert Tina Nijkamp heeft Jaspers met dit nieuwe programma helaas geen indrukwekkende kijkcijfers weten te behalen. “Voor het eerst in twee decennia presenteert Yvon een programma zonder boeren en het lijkt erop dat de kijkers haar in de steek laten,” stelt Nijkamp. ‘Kook Van Jou’ trok slechts 488.000 kijkers een aantal dat verbleekt bij de kijkcijfers van concurrerende programma’s op andere zenders.

Het imago van Yvon Jaspers heeft na het ForFarmers-schandaal en haar optreden bij Pauw in 2019 een deuk opgelopen. Deze nieuwe kijkcijferflop lijkt daar alleen maar aan bij te dragen. Hoewel ‘Boer Zoekt Vrouw’ nog steeds goed scoort is er ook daar toenemende kritiek op Jaspers. Kijkers uiten hun onvrede over haar manier van presenteren waarbij ze als te sturend en overheersend wordt ervaren.

Jaspers roept gemengde gevoelens op bij het publiek. Terwijl sommigen zich ergeren aan haar aanpak, hebben anderen juist een zekere bewondering voor haar. Deze nieuwe kijkcijferdip lijkt echter een indicatie dat Yvon Jaspers het moeilijk heeft om buiten haar vertrouwde boerenthema succes te boeken. Met ‘Kook Van Jou’ lijkt ze niet dezelfde snaar te raken bij de kijkers als met haar eerdere programma’s.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties