Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vandaag Inside stopt, Wilfred Genee wil niet meer


Vandaag-Inside

In het bruisende wereldje van de Nederlandse televisie waar iedereen zijn eigen spotlight probeert te behouden laat Wilfred Genee zien dat hij geen vuiltje aan de lucht ziet met collega Hélène Hendriks. Terwijl menig presentator misschien groen zou zien van jaloezie bij het succes van zijn collega lijkt Genee er juist welgevallen in te zitten. Hendriks die met haar talkshow ‘Oranjewinter’ de kijkcijfers naar grote hoogten wist te stuwen, wordt door Genee gezien als een waardevolle back-up voor zijn eigen show ‘Vandaag Inside’.

Genee die samen met Johan Derksen en René van der Gijp het gezicht is van ‘Vandaag Inside’, uit zijn tevredenheid over Hendriks in een gesprek met RTL Boulevard. “En dat doet ze echt heel goed,” merkt hij op, met een blijk van waardering voor haar prestaties. Hij benadrukt dat hij zich absoluut niet bedreigd voelt door het succes van Hendriks, zolang ‘Vandaag Inside’ zelf ook goede kijkcijfers blijft behalen.

Maar het roer kan snel omgaan in de televisiewereld en Genee lijkt daar verrassend nuchter onder. Hij geeft toe dat hij er geen probleem mee zou hebben als ‘Vandaag Inside’ tot een einde zou komen. “Als het nu zou stoppen, zou ik het ook goed vinden,” zegt hij kalm. Genee wijst op de onvermijdelijkheid van verandering, vooral gezien de leeftijd van zijn medepresentatoren en zichzelf. Met Johan Derksen die binnenkort 75 wordt René van der Gijp in de zestig en hijzelf in de vijftig. “We hebben nog 1,5 jaar ongeveer,” verwijst hij naar het contract van het trio. Genee lijkt filosofisch als hij afsluit met: “Dan is het toch ook mooi geweest”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Steeds maar beloven en nooit doen; laten ze er rustig mee stoppen – Wilfred en die andere twee van VI. De Oranjezomer en -winter zijn veel leuker. Helène Hendriks is een echte gastvrouw en haar gasten zijn ter zake kundig. Ik zit niet te wachten op een anekdote van vijftig jaar geleden. Dat wordt toch uit die grote duim van Derksen gezogen en Gijp lacht graag om zichzelf. Kappen, John de Mol!

Dat ze maar opzouten, die blaaskaken.