Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sylvie Meis alweer op zoek naar haar volgende vent


Sylvie-Meis

In de steeds veranderende wereld van glitter en glamour is er opnieuw een relatie ten einde gekomen. Sylvie Meis, het icoon van stijl en schoonheid, en haar recente vlam Wim Beelen hebben hun wegen gescheiden. Deze onthulling kwam naar buiten via een verklaring van Beelen aan RTL Boulevard. Dit nieuws volgt kort op de aankondiging van hun relatie eind oktober.

Maar Sylvie, ooit een van de meest begeerde voetbalvrouwen laat zich niet uit het veld slaan door deze recente wending in haar liefdesleven. Ze gaat onverminderd door met het uitstralen van haar kenmerkende glamour en elegantie op sociale media. Of ze nu een bikini of een chique jurk draagt Sylvie lijkt altijd iets te verkopen. Haar meest recente foto op Instagram Stories toont haar in uitdagende kledij, mogelijk een subtiele hint naar wat Beelen nu moet missen.

Ondanks de breuk blijft Beelen vol lof over Sylvie spreken. Hij beschrijft haar als een “superleuke, lieve, ongelofelijk slimme vrouw”. Deze scheiding volgt op de breuk met haar vorige man Niclas Castello, met wie ze 2,5 jaar getrouwd was. Sylvie’s liefdesleven heeft altijd volop aandacht gekregen, vooral vanwege haar achtjarige huwelijk met voetballer Rafael van der Vaart, dat in 2013 eindigde. Samen hebben zij een zoon, Damián. Volgens Johan Derksen zegt Beelen dat, maar vind hij Sylvie eigenlijk een ongelofelijke kwal.

Nu terug in de single scene lijkt Sylvie meer dan ooit vastbesloten om haar onafhankelijkheid en succes te tonen. Haar leven een aaneenschakeling van hoogte- en dieptepunten in de liefde, blijft de aandacht trekken. Met haar recente post maakt Sylvie duidelijk dat ze niet bij de pakken neerzit en klaar is voor het volgende hoofdstuk in haar dynamische leven.

Hieronder de foto die Sylvie deelde op zoek naar haar volgende miljonair:

sylvie
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die kan geen één vent houden, ze is alleen maar met haar uiterlijk bezig.
Oke die vent was rijk, maar is totaal haar type niet. Hij lijkt meer op een boer.
Wie o wie is de volgende miljonair.

Boer rijmt in dit geval heel veel op *oer. 🤮

Sylvie moet eens een paar jaar alleen blijven, niet dat ze dat kan. Want ik durf te wedden dat ze of net voor of in de zomer weer een nieuwe grote liefde heeft gevonden.
Want als ze een paar jaar alleen blijft denk ik dat ze dan een grotere kans heeft op een relatie die wel kans van slagen heeft.

Ze wil geen relatie. Ze wil een mobiele pinautomaat.

Dan moet ze maar weer een filmpje of foto op de socials zetten. Dan stroomt het geld bij haar vanzelf binnen. En aangezien ze volgens mij elke dag een foto of filmpje maakt, zal dat geen probleem moeten zijn.
Maar ik was serieus toen ik zei dat ze even een paar jaar alleen moet blijven. Daar leert ze zichzelf heel goed door kennen. En weet ze ook beter wat voor soort man het best bij haar past. Ik spreek uit ervaring. Ik weet nu echt wel wat voor type man ik wil. Moet hem alleen nog even tegenkomen. 😉

Sylvie weet als geen ander wat ze WEL WIL. Jaren geleden had ze het erover dat je een voetballer aan de haak moet slaan. Dus ze handelde al met voorbedachte rade. Van mij mag ze……..uiteraard is het toch te triest voor woorden dat je zo van de ene man zo makkelijk naar een andere man wil……Totaal geen getuigenis voor haar zoon. Rafaël en Estavana zullen het oom wel met lede ogen aankijken. Maar idd, hopelijk vindt ze RUST en een man waar ze eindelijk gelukkig mee wordt.

Zielig wijffie, hoe fake kan je zijn?!😜