Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Thierry Baudet in interview stomdronken en volledig de weg kwijt


Thierry-Baudet

Thierry Baudet, bekend om zijn flamboyante uitspraken heeft een nieuwe stap gezet: de lancering van een Vlaamse tak van zijn partij Forum voor Democratie. Dit weekend vond in Genk de oprichtingsbijeenkomst plaats, waarbij Baudet niet alleen nieuwe leden wierf, maar ook een opvallende verschijning maakte.

Met zijn kenmerkende bravoure en controversiële ideeën heeft Baudet de aandacht van de Vlamingen getrokken. “Een droom die uitkomt”, zo beschrijft een nieuwe aanhanger de komst van Baudet naar België. Veel Vlamingen lijken enthousiast over het idee van een nauwere samenwerking met Nederland, geïnspireerd door Baudet’s visie.

Baudet zelf leek in zijn element tijdens de bijeenkomst, stralend van zelfvertrouwen en tevredenheid. “Er heerst hier zo’n fijne energie,” merkte hij op, met een brede glimlach. “En ik ben nog niet op mijn hoofd geslagen!” grapte hij.

Op Instagram reageerden mensen echter met enige bezorgdheid en spot op de staat van Baudet tijdens het evenement. Commentaren suggereerden dat hij onder invloed was: “Je ziet dat die vent flink gezopen heeft en er geen zinnig woord uitkomt,” schreef iemand. Een ander voegde toe: “Thier heeft lekker getankt zo te zien haha!”

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Thierry Baudet hoeft niet dronken te zijn om onzin te praten.

Dan zal hij een lekker wijntje ophebben. En wat dan nog. Ik zie dagelijks doorgesnoven BN’ers op tv. Maar nee, laat de ”deskundigen” en de Thierry duiders maar weer aanrukken. Niemand die er natuurlijk iets drinkt verder op een feestje want we zijn allemaal nog heiliger dan de Paus.

En reken maar dat die paus heel wat wijn weg stouwt.
Jezus veranderde niet voor niet water in wijn, anders kon de distilleerderij het niet bolwerken.
😇

Leuk voor zijn vrouw en kind, zo’n drinken lor in huis en in bed🙄

Hij is niet dronken,hij is behoorlijk verkouden,want zo klinkt zijn stem en zo ziet hij er ook uit.
Natuurlijk zijn er altijd mensen die slecht over hem praten.