Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

BIZAR: Tim Hofman beschuldigt Doutzen Kroes van mazelenuitbraak


doutzen

De mazelen een oude bekende die we liever niet terugzagen maakt onverwacht een comeback. Deze ziekte die voorheen als uitgeroeid werd beschouwd laat nu weer van zich horen. Volgens Tim Hofman is deze heropleving te wijten aan de invloed van bepaalde BN’ers en hun complottheorieën, waaronder Doutzen Kroes. “Bedankt, met je zogenaamde moederhart en naïeve kinderbrein!”, roept hij uit op Threads.

De Volkskrant kopt met grote letters over de verontrustende toename van mazelengevallen. Hofman die het artikel deelt wijst met beschuldigende vinger naar enkele BN’ers die hij verantwoordelijk houdt voor het verspreiden van anti-vaccinatiepropaganda.

Hofman spaart niemand en richt zijn pijlen rechtstreeks op Doutzen Kroes en andere bekende figuren die hij ziet als verspreiders van gevaarlijke complottheorieën. “Dankzij jullie ‘eigen onderzoek’ op social media en jullie verdraaide ideeën over wetenschap, zitten we nu opgescheept met deze onzin”, fulmineert hij.

Twee jaar geleden maakte Doutzen Kroes een opvallende post op Instagram waarin ze ouders waarschuwde tegen het vaccineren van hun kinderen zonder voldoende informatie. Ze riep op tot eenheid en sprak over de negatieve impact van de coronamaatregelen op kinderen. Dit bericht zorgt nu voor hevige discussies en kritiek.

Hofman is ervan overtuigd dat de oproepen van Kroes en anderen ertoe hebben geleid dat ouders hun kinderen niet meer laten vaccineren met een toename van mazelen als gevolg. Zijn volgers lijken het roerend met hem eens te zijn en roepen op om de verantwoordelijken ter verantwoording te roepen voor de schade die zij hebben aangericht. Het debat woedt voort met aan de ene kant de wetenschappelijke argumenten en aan de andere kant de invloed van BN’ers die zich inzetten voor hun eigen overtuigingen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die gozer is net zo gek als zijn broertjes.

Als er iemand verantwoordelijk gesteld kan worden, dan zijn het de ouders van kinderen in de bijbelgordel die nog steeds weigeren hun kroost te laten inenten. Vandaar, dat – indien mazelen weer de kop opsteekt – de ziekte slachtoffers maakt onder bevindelijk gereformeerden.

De gehele wereld met zijn ouwe moer en een hele rits koters komt hier binnenhoppen met alle ziektes die wij in Holland allang verbannen hebben.
Maar dat zal linkse deugkneus Tim niet durven te benoemen.

Wie is Tim Hofman? 😂Hoe dan ook, hoopt hij een onderscheiding voor de gehoorzaamheid als brave burger te ontvangen.
Even wachten of het lukt!? 😜