Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Robert ten Brink is kapot van verdriet door plotseling verlies


brink

Het is een dag gehuld in droefheid voor Robert ten Brink en zijn familie, want hun geliefde hond Coentje heeft de aarde verlaten. De bekende presentator die pas nog een hoogtepunt in zijn carrière vierde, moet nu afscheid nemen van zijn trouwe metgezel. “Onze lieve Coentje is niet meer”, deelt Robert met zichtbare emotie.

Na meer dan een decennium van onvoorwaardelijke vriendschap en vreugde, kwam er gisteren een einde aan het vrolijke ietwat klungelige, maar altijd levendige leven van hun hond. Coentje die deel uitmaakte van het gezin werd liefdevol en zacht door de dierenarts in slaap gebracht. “Hij was te ziek om door te gaan”, legt Robert uit, met een stem vol verdriet.

Robert ten Brink reflecteert op het moeilijke besluit dat ze als familie moesten nemen. “De wijze woorden ‘je bent nooit te vroeg maar altijd te laat’ maakten ons duidelijk dat we misschien al te lang Coen’s achteruitgang hebben meegemaakt.” Coentje, die zij liefkozend ‘een mensenhond’ en ‘een knuffeldier’ noemden, was niet de typische labrador; zwemmen was niet zijn ding.

Met een hart vol dankbaarheid herinnert Robert zich de onvoorwaardelijke vriendschap en steun die Coentje bood in moeilijke tijden. “Dank je wel, vriend”, zegt hij met een stem die de intimiteit van hun band weerspiegelt.

Hieronder het bericht dat Robert plaatste:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties