Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Catherine Keyl aan de grond: Hoe ziekte haar financieel ruïneerde


Catherine_Keyl

Catherine Keyl heeft onlangs openhartig gesproken over de moeilijke periode die ze doormaakte als gevolg van een verkeerde diagnose van haar hernia. Dit incident heeft geleid tot een aanzienlijke daling van haar inkomsten aangezien ze hierdoor niet in staat was om in de media te verschijnen. Ze deelde haar ervaringen in een gesprek met het weekblad Weekend.

Keyl’s gezondheidsproblemen begonnen eind vorig jaar en hebben haar gedwongen langdurig thuis te blijven. De misdiagnose resulteerde in een verlengd ziekbed wat niet alleen haar gezondheid, maar ook haar financiële situatie beïnvloedde. Door haar afwezigheid in de media kon ze niet werken waardoor ze aanzienlijke inkomsten misliep. Hoewel ze het exacte bedrag niet wilde onthullen gaf ze toe dat het om een aanzienlijk bedrag ging.

De situatie werd verergerd doordat geplande vakanties naar Zuid-Afrika en Japan niet door konden gaan. Catherine had voor deze reizen geen annuleringsverzekering afgesloten wat betekende dat ze de kosten niet vergoed kreeg. Als gevolg daarvan kan ze deze reizen niet meer maken, omdat ze niet langer over het benodigde geld beschikt.

Gelukkig voor Catherine lijkt het erop dat haar carrière nu weer op de rails is. Ze vertelde dat ze recentelijk voor zeven tv-programma’s is gevraagd in een tijdsbestek van slechts veertien dagen. Dit is een welkome verandering na haar financiële tegenslagen. Ondanks haar pensioen benadrukt ze dat ze nog steeds moet werken voor extra inkomsten om comfortabel te kunnen leven. Ze uitte haar frustratie over het geld dat ze verloor tijdens haar ziekbed, maar benadrukt dat ze nu weer vooruit kijkt.

Op een luchtigere noot sprak Catherine ook nog over de dating successen van Sylvie Meis. Ze uitte haar verbazing en een vleugje jaloezie over hoe Sylvie steeds weer aantrekkelijke mannen weet te vinden of bedoeld Catherine mannen met veel geld.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

2 dingen.

1. Hoe haal je het in je hersens om geen annuleringsverzekering af te sluiten.
(Dat is geloof maar 3% van de totale reissom.)
2. Als je een variabel inkomen hebt, zoals in dit geval, TV presentatoren en ZZP-ers hoor je een arbeidsongeschiktheid/inkomensverzekering af te sluiten.

Ik had die Keyl wel hoger ingeschat.
Deze financiële strop heeft ze voor 100% aan zichzelf te wijten.
Er was iets met een dubbeltje en een eerste rang ?

Duidelijk zelf geen zzp’er!
Weleens geinformeerd wat een aov kost?
Groot deel van de zzp’ers heeft dat niet omdat het onbetaalbaar is voor de meesten. Dan eindigen ze elke maand in de min & daarbij krijg je pas na een jaar ziek zijn uitbetaald.
Dus voor je voortaan zo oordeelt en veroordeeld, jezelf eerst eens inlezen!😉🤪😬

Jaren lang als zzp er gewerkt en omdat ik vaak op de weg zat, lag er steeds een ongeluk op de loer.
Dus ik was voor € 21 per maand verzekerd.
Dus om nu te schrijven dat ik mij eerst in had moet lezen is dus een vooroordeel van jouw kant.

Catherine Keyl is bijna zestig jaar geleden begonnen als omroepster van de NCRV. Zoals dat toen was, zag zij er echt uit als een kerktrutje; knoopjes tot boven toe vast, ziekenfondsbrilletje, vroom bleek gezicht. Dat heeft ze later wel ingehaald … Nu is ze 76 en men heeft ’t nog over ‘carrière’.
Laat haar lekker genieten van de oude dag.

Respect voor haar vele werkjaren en carrière.
Ze is nu idd veel vlotter qua uitstraling en gedrag dan vroeger.
Ik zou blij zijn met pensioen te gaan. Zij wil graag nog werken & heeft het geld nodig. Dus zolang ze haar nog vragen, waarom zou ze het dan niet doen?
Reizen kan ze binnenkort vanzelf wel weer als ze een buffertje heeft opgebouwd.

Ik word letterlijk misselijk van haar geklaag, 76 jarige oude trut, wie wenst nog naar haar te kijken en nog minder naar haar niks toevoegende mening te luisteren.

Zie jij eerst maar eens dat jij 40 jaar werkt of zelfs die 60 jaar van haar & iets meer respect zou je wel passen, snotneus!

Schandalig idd hoe ze in dat ziekenhuis behandeld is & daardoor lange tijd niet kon werken. Mijn ervaring is ook heel slecht qua zorg voor mij en ouders. Echt schrijnend & alle nalatigheid + geen enkele empathie of meedenken.
Gelukkig verdient zij per x in een talkshow meer dan ik in een hele maand. Dus kan ze weer lekker cashen komende tijd.😉 Veel succes & beterschap!
Veel

Schadeclaim indienen in ziekenhuis!
Goed overzicht maken van alle gemiste werk-opdrachten.
Of excuses & geld. En anders hogerop zoeken.

We wonen niet in Amerika. En als iedereen een schadeclaim bij het ziekenhuis gaat indienen, dan wordt de zorg helemaal onbetaalbaar. Want dan maken ze de behandelingen gewoon duurder.