Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Trijntje Oosterhuis scheldt Etos medewerkster helemaal verrot


Trijntje-Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis blijkt een enorme diva te zijn die het succes naar haar hoofd gestegen is. Volgens een juicekanaal blijkt Treintje een Etos medewerkster helemaal verrot gescholden te hebben omdat ze niet even gebruik mocht maken van de toilet dat alleen bestemd is voor het personeel.

Volgens deze Etos medewerkster die het verhaal zelf deelde aan het juicekanaal vroeg Treintje aan haar of ze even naar de wc mocht in de winkel.

“Trijntje schold mij jaren geleden uit omdat ze niet mocht plassen in de Etos waar ik werkte,” onthulde ze. De Etos medewerkster zei dat dit niet mocht en toen zei Trijntje: “Weet je niet wie ik ben?”

De reactie van Juicekanaal op deze onthulling was er één van verbazing: “Je hebt haar toch niet laten gaan?” Maar onze Etos-heldin, bewapend met niets meer dan haar professionaliteit en een ijzeren wil hield stand. “Nee, zeker niet,” was haar standvastige antwoord.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heb dit al een keer meer gehoord, dat mens is zo arrogant, die denkt dat ze heel wat is.
Mevrouw wil zo maar niet aangesproken worden, zeker niet door het gewone volk. Zo bijzonder is ze niet.☹️

Misschien was het toilet ook niet bestand tegen die enorme reet van haar.

Ohhh dat “weet je niet wie ik ben” is echt zo’n klein verwend kind die dr zin niet krijgt uitroep.

Wat denken die droeftoeters daarmee te bereiken?

Hoe anders is haar schoonzus, Edsilia Rombley. Die is gewoon gebleven, ondanks het feit, dat ze veel meer bereikt heeft dan Trijntje. Moet je haar maar eens zien aan een talkshow-tafel. Ze steekt letterlijk haar neus op voor de andere – in haar ogen ordinaire – gasten. Walgelijk!