Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Onthuld: Het astronomische bedrag om Jan Smit te boeken


Jan-Smit

Jan Smit heeft een muzikale reis afgelegd die even indrukwekkend als inspirerend is. Zijn debuut op tienjarige leeftijd met ‘Ik zing dit lied voor jou alleen’ katapulteerde hem naar het sterrendom, waarna hij nooit meer uit de schijnwerpers is verdwenen. Met een arsenaal aan hits meervoudig platina albums en een kast vol onderscheidingen is Jan Smit één van de succesvolste Nederlandse zangers ooit.

Naast zijn solocarrière heeft Jan zijn talenten verder uitgebreid. Als lid van de Toppers en door zijn rol als presentator op televisie heeft hij bewezen dat zijn charisma en veelzijdigheid geen grenzen kennen. Oh, en laten we zijn bijdrage aan FC Volendam niet vergeten, wat nogmaals zijn veelzijdigheid benadrukt. Maar hoeveel kost het tegenwoordig om deze Volendamse zanger te boeken voor een half uurtje?

Om Jan Smit live te ervaren moet er diep in de buidel worden getast. Een optreden van slechts 30 minuten kent namelijk een stevig prijskaartje van maar liefst 17.950 euro. Wij vragen ons af of het wel helemaal goed gaat met Jan. André Hazes vraagt ook van die absurde bedragen en die zien we net als Jan eigenlijk nergens meer optreden. Kan ook zijn dat Jan denkt ik heb er geen zin meer in, maar als er een gek is die dit wil betalen draaf ik nog wel even op.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nog in geen 17.950 jaar.

Schandalig er zijn mensen die voor dit bedrag bijna een maand moeten werken.Weer zo‘n figuur die rustig zegt weet je wel wie ik ben .Dit zijn Aso‘s Hoop dat ze niet meer aan de bak komen Zowel Hazes als Smit

18.000 piek per maand ?
Hebben ze daar nog een vacature ?

Idd geef mij zo’n topsalaris!
Bruto €18.000 werkt gemiddeld NL minstens een halfjaar voor Alleen Joke heeft dit wel per maand. Wow!🥳🍾🥂🤭😲😆🎉
Benieuwd waar je zo goed betaald wordt.😂

Laatst bewerkt op 7 maanden geleden door Dina

Het bedrag is per jaar bedoeld sorry !!!Ik verdien dus niet zoveel als die losers

Had al zo’n vermoeden…😂

We zaten je een beetje te plagen Joke. 😉

Een maand????😂😂
Dank eerder een halfjaar.
😂

Waar kan ik ruim 17.000,- per maand verdienen? Zingen kan ik wel, alleen mijn omgeving denkt daar anders over. (Zelfs de hond laat weten dat het niet aan te horen is.) Voor de rest, wil ik veel doen voor dat salaris.

Volgens mij dacht je dat hij 1795,- vraagt. Dat is inderdaad een maandsalaris.

Inderdaad, ze zijn het niet waard.
Al denken ze zelf van wel, de droeftoeters.

Je zal 3 van die schnabbels hebben op een avond.
Daar moet een arbeider een jaar voor werken.
Sommigen zelfs nog wat langer.
Dit gaat toch helemaal nergens meer over.

Voor 2 snabbels al, schandalig hoe die types verdienen voor zo’n flutbaantje😅

Tja gelukkig ben je niet verplicht om hem te boeken .Ik zou het zelfs als ik het had er niet voor over hebben Ieder zijn ding