Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bizarre beelden van Joran van der Sloot duiken op


jorran

In de meest recente uitzending van de Peruaanse zender Latina is een verbazingwekkende scene te zien die de gemoederen flink heeft opgeschud: Joran van der Sloot de beruchte gevangene wiens naam synoniem staat voor mysterie en misdaad speelt de hoofdrol in een ceremonie die doordrenkt is van patriottisme. Tussen de grauwe muren van de gevreesde Challapalca-gevangenis waar de echo van zijn stappen samensmelt met die van andere gedetineerden, eert hij de Peruaanse vlag met een mars en gezang die haast surrealistisch aandoen.

De Challapalca-gevangenis, berucht om zijn onherbergzame locatie op de adembenemende maar ijzige hoogte van 4600 meter boven zeeniveau staat bekend als het Siberië van Peru. Hier brengen de meest gevaarlijke criminelen van het land hun dagen door, omgeven door de snijdende kou en afgesneden van de buitenwereld in een regime dat door velen als onmenselijk wordt beschouwd.

De beelden van Van der Sloot, marcherend en zingend in een omgeving die allesbehalve patriottisch aanvoelt werpen een nieuw licht op de realiteit van het leven achter de tralies in een van de meest beruchte gevangenissen ter wereld. Het is een paradoxale vertoning van nationale trots in een omgeving die door velen als een hel op aarde wordt beschouwd.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De beelden laten zien, dat Joran van der Sloot gestoord is. Als moordenaar van twee jonge vrouwen zit hij een straf uit van 28 jaar. Op zijn 57ste komt hij weer vrij. Laat hem voorlopig maar rotten in die gevangenis. Trouwens; hij is nu 36.

Ik gun hem het allerslechtste van de wereld toe.
Twee jonge meisjes vermoord,( het zou je dochter maar zijn ).
En een zieke pathologische leugenaar , die nergens spijt van heeft, al zegt hij in zijn boek van wel.
Hopelijk rot hij weg daar in Peru.