Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Patty Brard snuift en zuipt erop los


patty brard

Het tumultueuze leven van Patty Brard is onlangs op spectaculaire wijze tot leven gewekt in de dramaserie ‘PATTY’, een productie die het woelige pad van deze diva uit de doeken doet. Met scènes die bol staan van snuif- en zuippartijen geeft Patty zelf toe stomverbaasd te zijn dat ze nog steeds rechtop staat. In een onthullend gesprek met Mezza deelt ze haar verbijstering en inzichten.

“Hoe heb ik kunnen overleven?” vraagt Patty zich af na het herbeleven van haar wilde jaren via de serie. “Elke scène, daar sta ik, rokend en proppend, levend op de rand. Dat ik dit allemaal heb doorstaan, is niets minder dan een mirakel. De verspilling van mijn tijd aan eindeloze festiviteiten, hoe idioot,” reflecteert ze met spijt.

Patty erkent dat er een tijd was dat zij geen grenzen kende volledig opgaand in een roes van excessen vaak als laatste nog feestend tot het ochtendgloren. “Het besef kwam te laat, dat continu feesten en het leeghalen van de dichtstbijzijnde McDonald’s geen leven is,” geeft ze toe. Zes jaar geleden besloot ze radicaal het roer om te gooien en stopte met alles wat haar naar beneden trok: te veel eten, alcohol, drugs, en roken.

Nu met de zeventig naderend voelt Patty de zwaarte maar ook de verbazing over haar leeftijd. “Zeventig, hoe is het mogelijk? Het voelt overweldigend,” zegt ze. Ondanks de confrontatie met haar jongere zelf in de serie en de emoties die dit oproept, kijkt Patty uit naar een feestelijke viering van haar leven, bewijzend dat het ook zonder de gebruikelijke overdaad kan. Met de levensduur van haar moeder als baken van hoop, kijkt Patty uit naar nog vele jaren verzekerd van nog talrijke feestdagen die komen gaan, vrij van de schaduwen van haar vroegere zelf.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties