Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Het gaat echt niet goed met Roxane Knetemann


Roxane-Knetemann

Roxane Knetemann heeft een emotionele achtbaan doorgemaakt die leest als een script voor een Hollywood-drama. Ooit stralend van zelfvertrouwen na een paar verschijningen in Vandaag Inside zag Roxane zichzelf al als de nieuwe ster van Talpa. Maar de realiteit, zo wreed als een slecht geschreven grap, kwam hard aan.

De gedroomde tv-carrière van Roxane bleek een luchtspiegeling een zelfoverschatting van epische proporties. Haar screentest bedoeld als de springplank naar het grote succes transformeerde in plaats daarvan in een symbool van haar professionele desillusie. Historisch slecht zo luidde het vernietigende oordeel een echo die nog steeds in haar oren lijkt na te klinken.

De impact van deze tegenslag op Roxane’s leven is niet te onderschatten. Waar ze ooit vol vertrouwen het scherm sierde, lijkt ze nu uit de gratie gevallen zozeer zelfs dat kijkcijferautoriteit Tina Nijkamp zich hardop afvroeg of Roxane misschien gecanceld is. Een vraag die Roxane zelf met verbijstering vervulde. “Ik had een heftige week, ja,” bekende ze in Wilfred Genee’s radioshow The Friday Move.

Alsof het professionele leed nog niet genoeg was, kreeg Roxane te maken met een nieuw soort aandacht: roddelbladen die speculeerden over een mogelijke zwangerschap. Een gerucht dat niet alleen ongegrond was, maar haar ook aan het twijfelen bracht over haar eigen lichaamsbeeld.

Roxane zei er het volgende over:

 “Daarnaast: één van onze bekende roddelbladen in Nederland ging ook nog vragen of ik zwanger was. Maar nee. Bij deze: ik ben niet zwanger. Maar dan ga ik wel weer denken: misschien moet ik meer naar de sportschool.”

“Wat heb ik gedaan vanochtend? Ik heb voor het eerst in vijf jaar op een hometrainer gefietst. Ik heb nooit gedacht dat ik dat zou doen nadat ik gestopt ben, want dat is gewoon niet leuk. Fietsen is leuk in de buitenlucht, maar niet op de hometrainer in een garage.”

Wilfred Genee ooit deel van het team dat haar in de spotlights zette merkte op hoe extern gefluister Roxane’s zelfbeeld en marktwaarde had aangetast. Een bitterzoet moment van zelfreflectie voor Roxane, die terugblikte op de tijd dat ze dacht “de wereld aan te kunnen” naast de mannen van Vandaag Inside.

Roxane lijkt echt in zak en as te zitten, omdat ze niet meer wordt gevraagd om aan te schuiven bij Vandaag Inside en haar tv-carrière aan een zijde draadje hangt. Ze had blijkbaar echt verwacht dat ze bij Vandaag Inside kon doorschuiven als een vaste gast aan de tafel in plaats van enkel aan de bar als er gewielrent wordt. Ook haar droom om te presenteren of een vaste side-kick te worden lijkt alleen maar een droom te zullen blijven.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wie??
Nog nooit van haar gehoord! Dan zou dus in principe 99,999999% van de Nederlanders in zak en as kunnen zitten omdat niemand ze kent.

De oud-wielrenster en tevens dochter van de overleden Gerrie Knetemann aka de Kneet.

Oh echt??? Dat wist ik dus echt echt niet hè. Kijk ook niet echt naar wielrennen.
Jeugdtrauma met sport verslaafde vader en naderhand ex partner opgelopen denk ik.
Bedankt voor je uitleg. ❤️

Jammer dat we haar bijna niet meer zien, zon leuke pure lieve meid.
Veel spontaner en warmer dan die sjaggi bitchy politieke vrouw.
Die altijd lacht als een boerin met kiespijn, bij elke grapje.