Het laatste showbizz nieuws

Maxime Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland trekt bizarre outfit aan en volgers gaan helemaal los


maxime meiland

In de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk waar de elite van de wintersport zich verzamelt om te pronken met hun ski-vaardigheden en modieuze outfits heeft Maxime Meiland onlangs de aandacht getrokken met haar bizarre keuze voor skikleding.

De skitrip die een mix is van familieplezier en modevertoon werd extra bijzonder door de keuze van Maxime en Montana voor outfits van Goldbergh een merk dat bekend staat om zijn stijlvolle en opvallende wintersportkleding. Terwijl Montana koos voor een hemelsblauw geblokt pak, besloot Maxime de pistes te veroveren in een identiek design, maar dan uitgevoerd in vurig rood. Deze kleurrijke keuze bleek niet onopgemerkt te blijven bij de volgers van Maxime.

Op TikTok waar Maxime trots haar outfit presenteerde, barstte de creativiteit van de reacties los. “Dat tafelkleed had mijn oma dertig jaar geleden ook,” merkte een volger op. Andere reacties varieerden van vergelijkingen met gordijnen tot picknickkleden met de term “wandelende theedoek” als gevatte samenvatting van de algemene opinie.

Hieronder de beelden:

@maximemeiland

♬ original sound – goldenbiscuit.tx
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Aandacht trekken heft ze tot een vak gemaakt en het lukt ook nog, die gordijnen hingen bij mijn moeder thuis in de keuken af gewisseld met groene.

Ik ken de gordijnstof ook nog was er ook in nu blauw geruit en werd meen ik…Brabants bontbgenoemd🤣🤣🤣

Dat Brabantsbont zie je nog weleens bij pannenkoekenhuizen hier in Brabant. Mijn moeder had daar 40+ jaar geleden nog een tafellaken van. Kan ik me herinneren.

Ach het is weer eens wat anders en smaken verschillen. Mijn smaak is het ook niet maar dat is met meer wat nu in de “mode ” is. Bijvoorbeeld die broeken, toen of nog, met die scheuren er in, vreselijk, maar anderen vinden het prachtig, dus laat ieder…..