Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis

Mark Gillis misdraagt zich in de rechtszaal in zaak tegen werknemer Samir


gillis

Het was weer zo ver: Peter Gillis de vakantieparkmagnaat moest zich verdedigen in de rechtbank en deze keer had hij zijn zoon Mark aan zijn zijde. Echter, Mark’s “steun” bleek uitsluitend fysiek te zijn, want emotioneel of mentaal betrokken was hij allerminst – hij viel zelfs in slaap tijdens de zitting. Peter stond terecht vanwege beschuldigingen van werknemer Samir bekend van het tv-programma ‘Massa is Kassa’. Samir klaagde over niet uitbetaalde overuren en het feit dat hij moest werken ondanks een ernstige longontsteking.

De kwestie sleept al een tijdje; Samir had zijn grieven reeds voorgelegd aan een beroepscommissie, maar Peter legde dat advies naast zich neer. Dit heeft ertoe geleid dat Samir beweert in een burn-out te verkeren. Volgens hem betreft het talloze overuren over een periode van vijf jaar, waarbij hij officieel nog steeds onder contract staat bij Peter’s Oostappen Groep. Rapporten suggereren zelfs 6.000 niet betaalde overuren waarvoor Samir nu 180.000 euro schadevergoeding eist.

Ex-vriendin Nicol Kremers deed ook een duit in het zakje met haar uitspraak: “Samir werd als slaaf gebruikt!” Hoewel de rechtbank nog geen uitspraak heeft gedaan en het moment daarvoor onbekend is, heeft Mark Gillis in ieder geval niets van de zitting meegekregen. Hij besloot het juridisch spektakel aan zich voorbij te laten gaan door een dutje te doen.

Hieronder de beelden:

mark
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als dat waar is, dat Samir zoveel geld te goed heeft van niet betaalde overuren, dan denk ik dat hij gechanteerd werd door dat 🐽 varken.
Want niemand pikt dit toch, hopelijk krijgt Samir gelijk ,en trekt hij het vel over de oren van die slavendrijver.
En dan Nicole, die hoeft niets te zeggen , heb haar ook tegen Samir bezig gezien, en tegen John en Mieke, die moest ook komen werken van haar met een longontsteking, die was net zo erg. 😡

Zeker weten die was net zo erg en vetklep 2.0 Mark is precies zijn vader.

Samir heeft wel geld tegoed maar zoveel is onmogelijk. Hij zegt 180.000 euro te moeten krijgen dat is nog meer dan dat je op Prinsenmeer per maand verdient met een werkweek van 40 uur.
Hoeveel hij tegoed heeft komt hopelijk naar boven maar ik vrees er echt voor.
Gillis zegt steeds dat hij loon en overuren heeft verrekend met zijn huur. Het is niet voor niks dat de familie van Samir hem en zijn gezin heeft geholpen om weg te komen daar op Prinsenmeer. Ik hoop dat ze Gillis goed aanpakken en dat Samir zeker zal krijgen waar hij recht op heeft, maar ….ik vrees ervoor!!!

Hij laat ook nog steeds mensen een vakantie boeken terwijl ze er niet meer terecht kunnen, vragen ze om uitleg zegt hij…dan moet je bij de gemeente zijn.

Er zijn veel mensen die hun standplaats helemaal betaald hebben voor 2024 en ze kunnen er niet terecht, vragen ze per mail of telefoon of zelfs aangetekend schrijven het geld terug krijgen ze totaal geen reactie. Dit is diep en diep treurig. Radbaken is nog te goed voor die wandelende speknek en zijn zoon.🤬🤬🤬

De gemeente heeft ook grove fouten gemaakt, ze hebben mensen steeds ingeschreven op Prinsenmeer zelf een vrouw die ik ken woont er al 24 jaar met toestemming van de gemeente Asten. Ik geloofde het niet maar ze heeft me de toestemming laten zien , netjes ondertekend en met stempel van de gemeente, Nu zegt de gemeente tegen haar…dit is gedaan door een ander B&W wij kunnen het niet terug draaien en daar sta je dan.Het gaat zoals overal de schuld wordt afgeschoven van de een naar de ander,de ellendelingen.

Gillis heeft voor veel ellende gezorgd en niet alleen in Asten de gruwelijke smeerlap bah bah 🤬

Het is toch niet te geloven Nellie.
Ik vind het ook veel geld dat Samir nog te goed heeft, ben benieuwd naar de uitspraak van de rechter.
Ik las ook dat Samir terwijl hij ziek thuis zat, bij een shoarma zaak , aan het werk was.
Ik hoop dat hem dat niet nekt.
Die varkens komen aan de beurt.