Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Noodlot slaat toe: John de Bever met spoed naar het ziekenhuis gebracht


bever

John de Bever heeft te kampen met een pijnlijk voetletsel dat zijn muzikale en theatrale ambities dreigt te dwarsbomen. “Mijn enkel is enorm opgezwollen,” onthult hij tijdens een onthutsend moment op camera voor Shownieuws. Na een spoedbezoek aan het ziekenhuis kwam de angstige prognose: een mogelijke breuk in zijn middenvoetsbeentje. “Als er een scheurtje blijkt, volgt gips. En dat kan ik me nu echt niet veroorloven met drie optredens op de planning,” verzucht hij. Desondanks is John vastberaden om maandag terug te keren naar het ziekenhuis, hopend op goed nieuws.

Een aankomende deelname aan ‘Het Jachtseizoen’ werpt een extra schaduw over deze tegenslag. “Hoe ga ik dat nu doen? Rennen is geen optie, maar ik geef niet op. Met krukken zal ik er zijn, als het moet,” zegt hij strijdlustig.

Naast zijn zangcarrière staat John, samen met zijn levenspartner Kees, op de planken met de theatershow ‘De Bevers | Dichtbij’, geïnspireerd door hun gelijknamige realityserie en de eerdere uitverkochte shows in Rotterdam Ahoy. “Na zoveel succes nu ook het theater in mogen, voelt als een droom,” delen ze gezamenlijk.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties