Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Liefdesverdriet op Urk: Greetje onthult de schokkende reden achter haar breuk


greet

In de schilderachtige setting van Urk heeft Greetje, bekend van de hitserie “Urk!”, een hoofdstuk moeten afsluiten dat vol belofte leek. Slechts enkele weken nadat ze vol vreugde de wereld inlichtte over haar nieuwe vlam bevindt ze zich weer alleen de droom van liefde uiteengespat. “Ik heb enorm liefdesverdriet,” deelt ze met een zwaar hart.

De romance, die zo sprookjesachtig begon liep uit op een scenario dat niemand en vooral Greetje zelf niet had voorzien. Haar prille relatie met een man uit het verre Drenthe kon de test der tijd niet doorstaan. Wat begon als een liefdesverhaal vol hoop en dromen eindigde in de realiteit van te verschillende werelden. “Het was te ver uit elkaar,” vertelt Greetje aan weekblad Privé.

De ontdekking dat haar nieuwe partner niet de persoon was die ze dacht, kwam als een schok. “Uiteindelijk was hij een ander persoon dan ik dacht,” openbaart ze.

De pijn van de breuk weegt zwaar op Greetjes schouders. “Ik ben heel erg verliefd geweest en hij op mij,” bevestigt ze haar stem doordrenkt met het verdriet van wat had kunnen zijn. De kriebels in haar buik ooit een bron van vreugde hebben plaatsgemaakt voor een diepe treurnis. “Dat is misschien wel waarom het zo pijnlijk is,” erkent ze.

Ondanks de wervelwind van emoties, is Greetje vastbesloten om vooruit te kijken. Haar ervaring hoe pijnlijk ook heeft haar waardevolle lessen geleerd. Met een blik gericht op de toekomst en met de veerkracht die haar fans zo in haar bewonderen, staat ze klaar om een nieuw hoofdstuk te beginnen. “Het is belangrijk dat ik mezelf herpak,” zegt ze vastberaden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties