Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Goocheltruc gaat mis: Hans Klok Krijgt monsterboete


hans klok

Illusionist Hans Klok voelt zich diep gekrenkt door de gemeente Texel. Na een controversiële opbouw van zijn circustent buiten de toegestane periode hangt hem nu een fikse boete van tienduizend euro boven het hoofd. “We kwamen in Texel aan en daar begon de ellende,” deelt een zichtbaar gefrustreerde Hans met Shownieuws. De gebruikelijke komst van de woonwagens het rondreizende thuis van de artiesten viel niet in goede aarde bij de gemeente, wat resulteerde in een flinke financiële tik. “Onze producent heeft geprobeerd het aan te vechten, maar tevergeefs. Het voelde als een koude douche; we waren ronduit niet welkom.”

Maar het was niet alleen de financiële sanctie die de wereldberoemde goochelaar tegen de borst stootte. Wat Klok “kinderachtig” noemt, was het nachtelijke spelletje van het ontkoppelen van stroomvoorzieningen. “Stel je voor, je woont in een woonwagen en elke nacht wordt de stroom eropzettelijk afgehaald. Niet één keer, maar twee weken aan een stuk,” vertelt hij met een mengeling van verbazing en irritatie.

Dit onthaal heeft duidelijk een bittere nasmaak achtergelaten bij Klok, die aangeeft voorlopig het grootste Waddeneiland te mijden. “Het is een klein groepje dat dwarsligt, typisch voor de trend in Nederland om overal maar tegen te zijn. Maar weet je, laat maar. We voelden ons ongewenst, dus voor mij is het ‘Texel: vaarwel’.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Was dit niet vorig jaar ??

We hebben in dit land te maken met het tempo van de ambtelijke molens.