Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wolter Kroes enorm veel afgevallen, totaal onherkenbaar


Wolter-Kroes

In de schaduw van de schijnwerpers waar roem en vriendschap hand in hand gaan deelde Wolter Kroes een bijzondere band met André Hazes. Hun vriendschap, geworteld in muziek en gedeelde ervaringen bood Kroes een uniek kijkje in het tumultueuze leven van Hazes. In een onthullend gesprek met Story laat Wolter licht schijnen op de duistere kanten van succes en hoe het Hazes’ laatste jaren overschaduwde. “Hij had een bepaalde levensstijl. Dat kan niet,” herinnert Kroes zich.

Het leven van Hazes getekend door zijn liefde voor drank en sigaretten, werd een waarschuwing voor Kroes. Een waarschuwing die hij ter harte nam: “Ik ben 14 kilo afgevallen. Dat was broodnodig. Het kon echt niet meer. Je gezondheid is het belangrijkst.” Deze woorden gesproken met de ernst van iemand die de afgrond in de ogen heeft gekeken benadrukken Wolter zijn besluit om een andere weg in te slaan. Met vijf kinderen aan zijn zijde is de wens om nog lange tijd van hun aanwezigheid te genieten een krachtige drijfveer voor een gezondere levensstijl.

Alsof het lot Kroes wilde testen werd hij begin dit jaar geconfronteerd met een plotselinge schok. Een auto-ongeluk op de N246 in Wormerveer schudde hem op uit zijn dagelijkse routine. Hoewel er gelukkig geen gewonden vielen was de materiële schade aanzienlijk en het incident liet een diepe indruk achter op de zanger. “Ik was erg geschrokken,” gaf hij toe.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties