Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

André Hazes onherkenbaar na nieuwe coupe


Andre-Hazes

André Hazes heeft een verrassend moment gedeeld met zijn fans. De zanger stond gisteren voor een persoonlijke crisis: een ontembare haardos die de grenzen van zijn zelfvertrouwen op de proef stelde. “Als ik mijn haar heb gewassen, dan durf ik eigenlijk niet naar buiten,” biechtte André op.

Zijn volgers kregen een glimp te zien van de man achter de microfoon, compleet met een coupe die meer weg had van een ‘ravage’ dan van de gebruikelijke gestylde lokken. André’s haardilemma werd snel het gesprek van de dag, maar niet op de manier die hij had gehoopt. “Ik weet niet of meer mensen dit hebben, maar ik schaam mij gewoon. Kijk dan! Het wordt alsmaar erger,” deelde hij, een zeldzaam moment waarop de zanger zich volledig blootgaf.

De interactie met zijn volgers nam een onverwachte wending toen vergelijkingen met bekende figuren niet uitbleven. Onder die namen bevond zich Ad Visser, een vergelijking waar André allesbehalve blij mee was. “Ad Visser zie ik het meest. Stop maar,” verzocht hij zijn volgers.

Alsof een bad hair day nog niet genoeg was, onthulde André dat zijn weekend nog een verrassende wending nam. Zijn trouwe viervoeter Robbie had van de gelegenheid gebruik gemaakt om het huis op stelten te zetten. Bij thuiskomst trof André een scene van pure chaos aan: zijn woonkamer was veranderd in een slagveld, compleet met een vermiste afstandsbediening en een verdwenen batterij. “Nee, mijn afstandsbediening,” was zijn eerste reactie.

Het incident met Robbie leidde tot een onverbiddelijke beslissing: “Je gaat hier gewoon in. Ik heb jou nog één kans gegeven en je kan het gewoon niet. Je kan het gewoon nog steeds niet aan,” besloot André, terwijl hij zich realiseerde dat zelfs de liefde voor zijn hond grenzen kent.

Hieronder de beelden:

hazes
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vast met de stekker in het stopcontact gezeten.

Hij blend wel lekker in met zijn ananas kapsel. Maar ja je ziet het veel in Rotterdam natuurlijk. Andre zag ze aankomen met bussen vol en hij dacht dat moet ik ook!

Hij ziet eruit als een lama

😂😂😂😂😂

‘T gastje wordt er niet knapper op.😬🤪😝