Het laatste showbizz nieuws

Matthijs van Nieuwkerk, Shownieuws

Binnenkijken: Matthijs van Nieuwkerk’s Nieuwe Haagse liefdesnestje van 1,1 miljoen euro


Matthijs-van-Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk die onlangs nog de golven van een roerige tv-comeback moest trotseren heeft blijkbaar de perfecte manier gevonden om aan de storm te ontsnappen. Hij heeft samen met zijn geliefde Martha een rustpunt gevonden, ver weg van de schijnwerpers in het politieke hart van Nederland: Den Haag.

Volgens de laatste roddels uit de doorgaans goed ingelichte kringen van weekblad Story heeft Van Nieuwkerk in alle stilte een luxueuze dubbele bovenwoning op de kop getikt. Dit miljoenenpand waarvoor de tv-ster maar liefst 1,1 miljoen euro neertelde belooft een ware metamorfose te ondergaan. Met een verbouwing op de planning wordt dit stekje de nieuwe haven van rust voor Matthijs en Martha, terwijl hun boerderij in de Achterhoek een weekendverblijf blijft.

Deze schuilplaats in Den Haag met een royale woonoppervlakte van 147 vierkante meter telt volgens de site bekendeburen zeven kamers van divers pluimage: drie slaapkamers voor de nachtelijke rust, een eetkamer waar culinaire hoogstandjes het licht zullen zien, en maar liefst twee badkamers voor die dubbele dosis luxe. Het meest intrigerende detail? Het optrekje staat enkel en alleen op de naam van Matthijs.

Het is een beweging die vragen oproept: zoekt Matthijs van Nieuwkerk na de hectiek van zijn carrière en de recente ophef een nieuw begin in de stad van vrede en recht? Of is dit slechts een slimme investering van een man die altijd een stap vooruit denkt? Wat het antwoord ook mag zijn, één ding staat vast: Matthijs en Martha hebben hun zinnen gezet op een nieuw hoofdstuk, verankerd in de statige straten van Den Haag. En terwijl de verbouwing van start gaat, blijft de rest van Nederland in spanning afwachten op de volgende zet van Matthijs.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

MvN heeft 15 jaar DWDD gepresenteerd en kreeg van de rode VARA voor ieder seizoen 1 miljoen op zijn bankrekening gestort. Een beetje vreemd voor een ‘socialistische’ omroep om zoveel onderscheid te maken voor hun medewerkers. Naar verluidt kreeg ook Paul de Leeuw een krankzinnig bedrag overgemaakt voor zijn grofgebekte televisieoptredens. Zo hebben Marx en Engels het toch niet bedoeld?

Brave belastingbetalers hebben dit allemaal betaald, ik vraag me af of de heer Matthijs daar enige dankbaarheid voor voelt? 😏