Het laatste showbizz nieuws

Martien Meiland, Shownieuws

Caroline van Eeden onthult smerige praktijken van de Meilandjes in haar nieuwe boek


meiland

In wat lijkt op een zoete wraakactie is Caroline van Eeden ooit een trouwe huisvriendin van de Meilandjes nu vastberaden om de vuile was van de familie in het openbaar te hangen. Na een pijnlijke breuk met de realitysterren kondigt ze aan dat er een tweede boek komt volgens haar een noodzakelijke stap om haar verhaal te doen.

In een explosief interview met de Story deelt Caroline sappige details over haar vertrek uit Chateau Meiland een periode die zij als bijzonder pijnlijk omschrijft. “Ik kreeg te horen dat Erica en Maxime mijn kamer hadden uitgeplunderd al mijn spullen op een hoop hadden gegooid en door mijn privé-eigendommen hadden gesnuffeld,” onthult ze. Het lijkt erop dat de Meilandjes iets specifieks zochten een mysterie dat volgens Caroline in haar nieuwe boek geschreven door biografe Valérie Lempereur ontrafeld zal worden.

Haar eerste boek ‘Nagejaagd’ was blijkbaar slechts het begin van haar verhaal. “De kern van mijn boek draait om hoe een familie iemand volledig kapot kan maken. En dat is precies wat de Meilandjes met 34 mensen gedaan hebben inclusief hun eigen familieleden,” claimt ze. Caroline hoopt dat haar onthullingen anderen die zich benadeeld voelen door de familie Meiland zullen aansporen om ook naar voren te komen.

De motivatie van Caroline gaat dieper dan enkel het beschrijven van haar ervaringen. “Vier jaar lang heb ik gezwegen deels om kleine Claire te beschermen, de dochter van Maxime. Dit verhaal raakt ook kinderen,” verklaart ze. Haar stilte werd echter doorbroken nadat de Meilandjes zelf in hun boeken en interviews uitvoerig over haar hadden gesproken. “Nu zij alles over mij hebben verteld, mijn hele leven op straat hebben gegooid zie ik geen reden meer om wie dan ook te sparen.”

Het lijkt erop dat Caroline niet zal rusten totdat haar kant van het verhaal volledig is verteld ongeacht de consequenties. Haar tweede boek belooft nog meer controversiële onthullingen en zal ongetwijfeld veel stof doen opwaaien.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jan Dijkgraaf ook weer blij. Weer een afvallige van de heilige Meilandjes.

Niet te geloven, twee boeken over Meilandjes !? 😯
Wie gaat dat verzonnen troep lezen? 😂😂😂

Die verzonnen troep van pinokkio Maxime + Martine + Erica werd ook gelezen.🤮
De andere kant van die leugens / haar waarheid is juist interessant!

Ze wil ook haar portie aandacht !!! Toen ze uit het kasteel vertrok, wat ze zelf wou, ging dat heel vriendschappelijk. En nu zo er over praten. A A N D A C H T ! ! !

Nee, ze moest van die walgelijke Meilandjes zeggen dat zij het wou & het haar initiatie was, zodat moesten ze haar volgens wettelijke verplichting doorbetalen.

Elk verhaal heeft 2 kanten en dit verhaal wel 100 de waarheid kennen ze alleen zelf .
Stelletje miskleunen vindt ik ze en dat is nog netjes uitgedrukt 😉

Gelijk heeft ze!👊👊👊

Jarenlang door het slijk gehaald door die asoos in hun boeken, roddelbladen en tv-programma’s.
Nu mag zij eens haar kant van het verhaal vertellen.
Beste vrienden met Martien al jaren en super veel lol samen & is kapot gemaakt door de jaloezie van Erica en Maxime. Net als Nadege als 💩 behandeld toen ze van haar af wilden.
Ze hadden Maxime op haar falie moeten geven met haar ordi gedrag!
(Wijnglas gooien en schelden🙄)

Goed zo Caroline, laat je niet kapot maken door die sneaky’s!